פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שימוע (כנראה) לפני פיטורין
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
01/04/2014 18:36
שלום וברכה,

אומר בקצרה את המקרה שאני תלוי בו. עלינו לבצע סיורים במהלך הלילה במתחם העבודה. את הסיור צריכים לעשות שני אנשים שנשארים כל הלילה בעבודה. סיור אחד, בניגוד לנהלים, השוטף שלי עשה לבד. לאחר מכן הוא לא חש בטוב ולפי נוהל הייתי צריך לעשות את הסיורים הנותרים לבד.
במהלך הסיור השני שעשיתי לבד קרתה לי תאונה עם הרכב של העבודה. הנזק לא חמור אך כרגע אני בימי מחלה להתאוששות. זומנתי לשימוע (בחפיפה בין ימי מחלה) ושם אמרתי את מה שכתבתי לעיל. לא אמרו לי שיפטרו אותי אך נראה לי שזה הכיוון. אני עובד במקום 3 שנים, לפי שעה ובמשמרות. ברשותכם רציתי לברר.
1. כמה זמן מראש צריכים להודיע לי על פיטורין
2. האם בעקבות המקרה המדובר לעיל מגיעים לי פיצויי פיטורין
3. כיצד אני יכול לברר כי השימוע תקין.
4. יש לחבר׳ה הקבועים בעבודה וואצאפ. אני לא קבוע, חבר אמר לי שהמעסיק שלי מחפש חילופים לימים שאני עובד בהם וגם ללילות שאני עובד בהם וזאת לפני שהוא הודיע לי על פיטורין או השעייה מהעבודה. זה דבר תקין?
5. האם החברה שאני עובד בה יכולה לתבוע אותי בתביעת נזיקין עקב המקרה הנ״ל? רק אציין שלסיור הראשון אני לא נהגתי אלא הייתי במשרד והקולגה נהג (בניגוד לנוהל) בסיורים הבאים, בניגוד לסיור הראשון, פעלתי לפי נוהל שאמר המעסיק ובמקרה זה התרחשה התאונה. אגב יש ביטוח לרכב

ממש תודה שיש פורומים כאלה אני מודה לכם באופן אישי. תודה תודה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!
לייעוץ בווטסאפ