אני עובדת שכירה בסופר כבר 3 שנים ולאחרונה היה לי איזשהוא ריב עם הסגנית ועוד עובדת שהן תמיד היו הצמד חמד בטוב וברע פניתי למנהל והוא בא לקראתי ואז הצמד חמד התחילו לחפש אותי ושישימו לי רגל ויוציאו אותי אחרי 3 שנים של אמינות והשקעה ונתתי את הנשמה במחלקה שלי אפילו הלקוחות היו אוהבים אותי והייתי עם כולם בקשר טוב ומעולה התיחסתי למקום העבודה כמו הבית שלי.
לפני שבועיים באו לסופר חוקרים וקראו לעובד ניקיון לחקירה ואחרי שעתיים קראו לעוד עובד ואחרי שעה קראו לי לחקירה ובאו אלי בטענות על שותפות בגניבה ובהדפסת כרטיס נוכחות על ידי עובד הניקיון וללא נוכחותי לעבודה ואין בזה כלום נכון והתברר לי אחר כך שהחוקרים לחצו על עובד הניקיון והפחידו אותו ואימו עליו להזמנת משטרה ופתיחת תיק אם לא יגיד להם משהו עליי והוא כזה בנאדם חלש ופחדן בן 17 מודה בזה שהוא המציא דברים תחת לחץ ואיומים ושית ף בתמונה את העובד השני שחקרו אותו בקטע גניבות וגם הוא חף מכל ההמצאות שהמציא עובד הניקיון אבל פשוט רק שהעובד השני גם היה לו ריב עם הסגנית והיה איתי בקשר טוב.
אחרי כל הסיפור הזה גילינו שהסגנית והחברה שלה עומדות מאחורי הסיפור הזה אחרי שתפרו אותו טוב והלבישו אותו עלינו והסיבה שהיינו אמינים יותר מדי לעבודה שלנו ונתנו את הנשמה התנקמו בנו.. ואני עכשיו לקראת שימוע שאני מוזמנת אליו בעוד כמה ימים השימוע הזה לקראת פיטורין...
השאלה שלי מה אני יכולה לעשות במצב כזה כואב לי לסיים את העבודה שלי בצורה כזאת אחרי 3 שנים והקטע אין להם הוכחות נגדי הסתמכו רק על דיבורים של עובד ניקיון עשו לי שם רע בין העובדים והלקוחות שאהבו אותי והגנב האמיתי הוא הסגנית עצמה ראיתי אותה בעיניים במעשה גניבה ואני לא חושבת שיאמינו לי אם אני אדבר ..את האמת אני מאוד רוצה להמשיך בעבודה שלי מה אני יכולה לעשות או לגיד להם כדי שלא יפטרו אותי.
תנו לי תשובה בבקשה כי אני חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות!