שאלה בנושא עבודה עבור לקוח - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
עבודה עבור לקוח - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/04/2020 12:15
היי יש לי שאלה לגבי עבודה שעשיתי ללקוח. אנסה כמה שיותר בקצרה לספר.

הלקוח ביקש עבודת אנימציה שאעשה ואלביש אותה על וידאו שהוא מספק לי ואני צריכה להביא לו את התוצר הסופי - סרטון וידאו עם האנימציה מוטמעת כבר בוידאו.
לצערי אין חוזה עבודה, רק התכתבות במייל עם סיכום שעות עבודה, שכר וסיכום על שוטף+45.

הלקוח שלח לי וידאו טיוטה שאעשה עליו את האנימציה ואמר שלאחר מספר ימים ישלח את הוידאו הסופי. התחלתי את העבודה באמצע פברואר וסיימתי את האנימציה תוך מספר ימים (לפני סוף החודש) והנחתי שעד אז כבר אקבל את הוידאו הסופי ואטמיע את האנימציה (מה שלוקח מעט זמן, רוב העבודה זה האנימציה). בינתיים כבר הגיע חודש מרץ ועדיין לא קיבלתי את הוידאו הסופי וכך נדחה גם מועד התשלום שלי.

מצדי היו כמה נסיונות שפניתי ללקוח (פעם בשבוע, שבועיים) להבין מה ההתקדמות וכל פעם התשובה שקיבלתי היא שעדיין אין לו וידאו סופי לספק לי ושהוא מקווה שבשבוע הבא ישלח לי.

בינתיים ההתכתבות האחרונה שלנו הייתה מה-18.3 שבה הוא אמר שלמרות הקורונה הם עדיין עובדים למרות שיכול להיות עיכוב.

מבחינתי אני סיימתי לעבוד על הפרוייקט הרבה לפני הסגר וציפיתי לקבל את התשלום כבר החודש. שוטף+45 זה גם ככה ממש מוגזם.

מה ניתן לעשות? לנסות לדבר איתו שוב? לשלוח מכתב דרך עורך דין?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עבודה עבור לקוח - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!