פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא ענייני שכר מרגיזים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
ענייני שכר מרגיזים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/03/2020 10:14
שלום רב,

בחודש ינואר 2020 עבדתי:
9 משמרות של 8 שעות
בחברת מוצרי חשמל קטנה/גדולה שמשמשת כ-ספק לחנויות, הנמצאת במתחם תל חנן בעיר נשר.
שכר לשעה : 40 שח
נסיעות יומי : 13.5 שח

**כמובן שחתמתי על טופס 101 וחוזה מסודר**

לצערי הרב נפלתי בחברה פח, בחברה רמאית שלא מוכנה לשלם לי חצי מהמשכורת כבר מ- 10/2, הכסף שחסר לי זה סכום של: 650 שח.
החוסר פגע לי בחשבון בבנק, במוניטין בחשבון, וגרם לי לעוד יותר מינוס. ואני אסביר :

אחרי תחנונים למשהו שמגיע לי נתנו לי צ'ק משכורת עם תלוש רק שבוע לאחר ה- 10/2 שזה כבר עבירה על החוק!!
והם נתנו לי בצ'ק ולא בהעברה בנקאית כמו שהבטיחו.

כשבאתי לקחת את הצ'ק גיליתי מהתלוש שחסר לי 16.5 שעות × 40 שח לשעה + 13.5 ש"ח נסיעות.

מיד באותו רגע חזרתי למקום ישבתי עם המנהל עברנו על הדו"ח שעות שיש אצלי, ושעשיתי רישום לעצמי, וגם יש אצלו רישום תואם, ושנינו הגענו למסקנה שהם טעו בתשלום - וחסרים לי 16.5 שעות + נסיעות , סה"כ = 650 שח שאני חייב אותם!!!

מאותו שבוע לאחר ה- 10/2(בערך מה- 15/2 עד ה- 17/2 שקיבלתי משכורת ראשונית עם חוסר) אז מאותו יום אני עובר מסכת ייסורים רצינית מול המנהלים, לא קיבלתי את הכסף שחסר לי עד היום הזה, יש לי עשרות תחנונים שלי אליהם, והכל הכל מתועד בהודעות ואולי אפילו יש לי איזה שתי שיחות מוקלטות.

אני ממש מתחנן לכסף שלי וכל פעם הם דוחים אותי או יותר נכון עובדים עליי שהכסף יהיה מוכן היום, יהיה מוכן מחר, יהיה מוכן השבוע, וזה פשוט לא קורה!! הם ממש מתחמקים!! אני רודף אחריהם אוטוטו כמעט חודש והכל מתועד אצלי!! זה פשוט לא הגיוני!! נתתי להם שוב ושוב פרטי חשבון בנק, ואז הם משנים את דעתם לצ'ק ואז הם שוב עובדים עליי שזה יהיה בהעברה בנקאית ואז שוב דוחים אותי ושוב ושוב..

ולאחרונה הבעלים עצמו פנה אליי בהודעה ואמר לי בצורה מאיימץ שאני אפסיק לשלוח הודעה ולהטריד אותם אחרת הם יחסמו אותי, ושוב... הכל מתועד אצלי בהודעות ושיחות. זה פשוט קטסטרופה! אני פשוט רוצה את הכסף שלי, אני הוצאתי הרבה מאמצים נפשיים, אפילו חרדות נהיו לי מזה בגלל שהמצב הכספי שלי גם ככה לא משהו אז כל שקל חשוב לי. מה עושים??

**חשוב לי להגיד שלאורך כל הדרך דיברתי דיי יפה, חלילה לא קיללתי, נתתי להם overrr של זמן - מה שבנאדם אחר לא היה נותן ופשוט היה מאיים ותובע! אבל הם ממש ממש עברו את הגבול, פעם אחת זרקתי להם עורך דין והם לא נבהלו לא ניראה לי שעניין אותם, פשוט הוציאו לי את המיץ.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ענייני שכר מרגיזים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!