פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא עבודה באבטחה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
עבודה באבטחה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/02/2020 07:31
שלום אשמח להתייעצות ראשונית, אני עובדת כמאבטחת בחברת קבלן שמעוסקת ע"י חברה גדולה ואני חתומה ספצית בחברה הזו, חברת הקבלן נותנת שירותי שמירה לעוד מקומות חוץ מהחברה בה אני נמצאת. המנהל האחראי עלי מטעם חברת הקבלן התקשר אלי ודרש שאני הלך לעבוד במקום עבודה אחר ששייך לחברה בה אני חתומה אך מקום זה נמצא במרחק של קצת יותר מ60 ק"מ ממקום מגורי ו80 ק"מ מרחק ממקום העבודה הקבוע שלי, בנוסף שעות העבודה שונות 10 שעות משמרת לא כולל 3 שעות נסיעה סה"כ נסיעה לעומת 8 שעות עבודה כרגע עם סה"כ שעה נסיעה.
אשמח לדעת אם זה חוקי ראשית לדרוש ללכת למקום עבודה אחר ושנית מה אומר החוק לגבי שינוי מקום עבודה עם מרחק של יותר מ60 ק"מ ממקום המגורים. תודה
02/02/2020 09:04
שלום רב, באופן כללי למעסיק מותר כמובן להציע או לבקש מהעובד שינוי במקום העבודה או בהיקף העבודה, והעובד רשאי כמובן להסכים. במקרה שהעובד איננו מסכים לשינוי, ובמידה ומדובר בשינויים משמעותיים בתנאי העבודה, כפי שעולה לכאורה מהתיאור שלך, העובד רשאי להודיע על סירובו לשנות את תנאי העסקתו. במידה והמעסיק מתעקש להמשיך בשינוי, העובד יכול להודיע על התפטרותו ממקום העבודה, ולעניינים שונים, כגון פיצויי פיטורים, יראו אותו כאילו פוטר. בכל מקרה כדאי לקבל ייעוץ פרטני בנוגע לנסיבות העניין לפני קבלת החלטה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עבודה באבטחה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!