פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא מכל מלמדי השכלתי - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
מכל מלמדי השכלתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/02/2019 12:24
היום הודיעו לי בעבודה שמוציאים אותי מסידור החל מה 4.3 (המשוער 26.3) מה שאומר שאם מישהו יחלה אחליף אותו ואם לא אז אשאר בבית.(בתשלום)
זה עדיין פוגע בי, כי מגיע לי כל מיני תנאים כמו אש"ל וזמן ביטול שזה יוצא 170 שח ליום שלא אקבל אם אשאר בבית. ישלמו רק את הבסיס. מה אני עושה ???? מתסכל אותי שמחליטים בשבילי מה לעשות למרות שלא ביקשתי את זה
אני עובדת בעבודה שהסידור בה נקבע כחודש וחצי מראש. משבצים אותי כל יום עם כ 12 אנשים שלהם אני נותנת שירות. אני אמורה ללדת בסוף מרץ. ואתמול המנהל שלי שאל אותי מתי נראה לו שאני אלד, כדי לא לדפוק את העבודה ושידעו מראש מתי לא אהיה. עניתי לו שיש תאריך משוער אבל אני מתכננת לעבוד עד הלידה.

את ילדתי הבכורה ילדתי כשבוע וחצי אחרי התאריך המשוער עבדתי באותה עבודה אך במסגרת עם הנהלה אחרת. ומה שהם עשו זה שהם שיבצו אותי כל יום מחדש עם אנשים. כיום המתכונת של זה השתנתה ולא ניתן לספק עבודה עד שבועיים לפני.

מותר להם לא לספק לי עבודה וכך גם לא לשלם לי אם אני עדיין רוצה לעבוד?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מכל מלמדי השכלתי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!