פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא בעיה עם התלושים - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
בעיה עם התלושים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/11/2018 12:52
שלום לכולם, בשנה שעברה עבדתי כגננת בצהרון בתל אביב. במהלך השנה נאלצתי לרדוף אחרי המעסיקים שלי לגבי תשלומי פנסיה שמגיעים לי. שלחתי להם את פרטי הקופה שלי (לבקשתם) והם אישרו שקיבלו אך בפועל בכל חודש הייתי צריכה להתקשר ולשאול מדוע לא הפרישו לי פנסיה? לאחר שיחות רבות (ומייאשות יש לומר) הורידו לי רטרואקטיבית. כאשר ראיתי שהורידו לי בתלוש לא חשבתי שעלי גם לבדוק מול קופת הפנסיה שלי כדי לוודא שאכן עשו זאת. סיימתי את עבודתי אצלם בחודש אוגוסט והיום נכנסתי לבדוק את קופות הפנסיה שלי וגיליתי שמעולם לא היו הפקדות מהם... כמובן שמיד צלצלתי אבל התשובות שקיבלתי היו מזלזלות ומייאשות ונאמר לי להתקשר בעוד יומיים אחרי שיבדקו. לצערי מהניסיון שלי איתם אני לא אופטימית וצופה את זה שאאלץ לרדוף אחריהם לקבל תשובות. ואני תוהה מה עלי לעשות? לפנות לעורך דין? לצערי השבוע זרקתי את תלושי המשכורת מהם... יש צורך לבקש מהם לשלוח לי העתק שלהם?
07/11/2018 08:46
שלום טל

זה בדיוק הזמן לפנות להתייעצות פרטנית עם עורך דין, שיוציא מכתב דרישה למעסיק שהפר את הוראות החוק.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: בעיה עם התלושים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!