פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא התנהלות המעסיק - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
התנהלות המעסיק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/09/2018 16:36
שלום
אני עובדת בתור שיננית באיזו מרפאה כמעט שנה וחצי לפני שנה וחצי ביקשו ממני לעבוד בתור שיננית מחליפה זה אומר שאם היה יום שיננית אחרת לא היית יכולה להגיע היו מתקשרים אלי ואם הייתי פנויה באותו יום הייתי הולכת ככה שהם הציעו לי שהסכום לכל מטופל זה 30₪ו 15₪פלואוריד ואו שהיו נותנים לי באותו יום מזומן או בצ"ק זה אומר שהציעו לי לא לעבוד עם תלוש כי אני לא קבוע אחרי זמן מה היביאו מנהלת חדשה היא אמרה לי כי מחירים שהם מקבלים מקופת חולים ירד אז במקום 30₪ לפציינט הם כבר משלים 25₪ עבור מטופל ו8₪ פלואוריד הסכמתי עם התנאים כי ראיתי שהיא צודקת איך שכל חודש הייתי מגיע ל1200₪או 1500₪ ממקום הזה
כעבור כמה חודשים הם העבירו אותי כשיננית קבוע באותו רגע הציעתי להם לעבוד עם תלושים והם הסכימו עבדתי כמה חודשים עם תלוש אך מהתחלה הם אמרו לי שהכל כולל סכום שאני מקבלת זה אומר שהנסיעות ודמי הבראה כלול בתשלום שאני מקבלת עבור מטופל
כעבור כמה שבועות שוב החליפו המנהל,עם מנהל החדש היו לי קשרים טובים והפציינטים גם מרוצים ממני
אחרי שלושה חודשים הודעתי למנהל שמגיע לי פנסיה כי אני עובדת גם במקומות אחרים ולפי החוק עם עובדים בעוד מקומות זה מגיע אחרי 3חודשים לאחר שיחתנו הוא אמר שמוכן לשלם לי פנסיה אבל בתנאי שהוריד לי מהמשכורת הוא חישב ואמר אחרי כל ההודעות לביטוח מעביד ומי"ם וכו'" הוא מרוויח ממני 60₪ לשעה שעם זה הוא צריך לשלם למזכירות ומים וחשמל
מאוד כעסתי ואמרתי שאני אתבע אותו לפצועים ואגיד לאיבוד השינניות לכתוב לו מכתב עד שהוא שמע את זה הוא אמר שהוא רוצה להעסיק אותי ואין חיוב לערב את איגוד השינניות ואם אני רוצה לעזוב הוא משלם לי פיצויים ביום הראשון שאפילו עבדתי כמחליפה וללא תלוש
אני רוצה להשאר במקום ואין לי כל יום עבודה אך גם קשה לי שהוא רוצה להוריד לי מהמשכורת.

השאלה מה אפשר לעשות עם המצב הזה
האם יש צורך בתביעה הערת העבודה ואם כן כמה זה שווה לעשות את זה?

תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התנהלות המעסיק - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!