פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: מה עוד נותר לעשות? - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: מה עוד נותר לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
12/08/2018 09:24
שלום לך

במקרה כזה צריך לפנות אל המעסיק בכתב בלבד ולדרוש לקבל את הפרשי השכר שמגיעים לך. אם לא ישלם, תוכל ילהגיש תביעה לתשלום שכר עבודה בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
11/08/2018 19:52
שלום, אני מועסקת במשרה חלקית כאחמ״שית ברשת בגדים מאוד גדולה. בתחילת חודש מאי עשיתי כיומיים מילואים. בתלוש השכר לאחר מכן ראיתי כי קיבלתי רק 190₪ ליום, במקום 275₪ כמו שהייתי אמורה לקבל. לאחר פנייה למנהלת האיזור שלי נאמר לי ש״ככה משלמים בחברה, לפי משמרת של 6 שעות״ למרות שהבהרתי לה שיום מילואים הוא הרבה מעבר ל6 שעות, וכל שאר חברותיי שמועסקות גם הן בעבודות דומות, קיבלו כ275₪ לאותו יום בדיוק. לאחר חוסר מענה ממנה ויתרתי והמשכתי הלאה. כחודש לאחר מכן קיבלתי מכתב הביתה מביטוח לאומי אשר טוען כי הועברו למעסיק שלי כ551₪ על המילואים - ושהוא צריך להעביר אותם אליי (אני בפועל קיבלתי כאמור 380₪..). לאחר פנייה חוזרת למנהלת האיזור שהתעלמה ממני, פניתי אישית לביטוח לאומי לקבלת הכסף. לאחר מספר ימים קיבלתי טלפון מביטוח לאומי שהמעסיק שלי אישר שאקבל את ההפרש במשכורת הנוכחית.

לצערי, ההפרש לא התווסף למשכורת שלי החודש.
מה ניתן לעשות ? התייאשתי...
12/08/2018 09:24
שלום לך

במקרה כזה צריך לפנות אל המעסיק בכתב בלבד ולדרוש לקבל את הפרשי השכר שמגיעים לך. אם לא ישלם, תוכל ילהגיש תביעה לתשלום שכר עבודה בבית הדין לעבודה.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: מה עוד נותר לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!