{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - המטפלת החליטה להפסיק לעבוד
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/11/2024 19:17
לאחר שמונה שנים של עבודה, המטפלת שלנו קיבלה החלטה לחזור הבייתה, כשהיא הודיעה לנו לא הבנתי כמה תהליך חיפוש אחר מחליפה יבהיר לי שני דברים:
1. האם התאגיד עובד בשבילנו המעסיקים או בשביל המטפלים?
2. אנחנו המעסיקים אשמים בדרישות המוגזמות של המטפלים
החוק אומר שמשכורת הבסיס היא 5,880 ש"ח, אין דבר כשה שנקרא דמי כיס, ויש לנו זכות לבקש מהמטפל להשתתף בתשלום הביטוח הרפואי. בפועל, שכר הבסיס של המטפלות מתחיל ב 6,000 ש"ח, כולן דורשות 100 ש"ח דמי כיס ושזה לא יהייה חלק מהתשלום החודשי, וכמובן שביטוח רפואי עלינו בלבד.
כשהעזתי לומר לתאגיד שאנחנו משלמים כיום למטפלת בדיוק כפי שהחוק אומר, הנציגה צרחה עליי, שאם אני רוצה לשלם ככה, עליי לייבא עובדת חדשה שלא מכירה את הדרישות בשוק היום. כשאמרתי לה שאני רוצה לדבר עם המטפלת על כך, היא אמרה לי לא להעז לדבר איתה על ענייני כספים.
לצערי, אין לנו את היכולת להמתין לייבוא אישי של מטפלת חדשה, ולכן עלינו להשלים עם הדרישות של המטפלת החדשה.
חבל שאין גוף שעומד לצידנו ומאגד בתוכו את החוק בדיוק כפי שהוא, וחבל שאנחנו מסכימים לסחיטה הזו, כי כל מה שאנחנו רוצים זה לתת להורים שלנו להזדקן בכבוד במעט השנים שעוד נותרו לנו.
מציעה למשפחות החדשות, עמדו על הזכויות לנו כמשפחות המעסיקות, זה רק לטובתנו, אם נמשיך לשלם מה שמבקשים מאיתנו התשלום רק ימשיך להעלות ולא יהיו גבולות לדרישות

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!