{if 0} {/if}

הוספת תגובה
x

כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אפלייה והעדר שוויון במרכז בשירות המדינה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
13/04/2022 11:32
נגשתי למכרז מס1 91864, ב 30.11.21 באותו יום הודיעו לי שלא זכיתי. הגשתי ערעורים והשגות יום למחרת ב 01.12.21, אך הערעורים, ההשגות, ועשרות הפניות לא הועילו, ולא ניתנה לי אפשרות לערער והוחלט בכתב מינוי על זכית המועמדת בת חן גורביץ ביום 13.12.21, הייתה התעלמות גסה וכלל לא התייחסו להשגות ולפגמים בהתנהלות הוועדה. יותר מזה ניתנה הצדקה מלאה וגורפת להתנהלות חברי הוועדה, ואני תויגתי כלא דובר אמת.
פניתי למשרד מבקר המדינה ב 19.12.21 ותשובה מלאה קיבלתי ב 27.03.22!. ב 01.12.21 פנייתי לנציבות שירות המדינה לקבל את פרוטוקול הוועדה והפרוטוקול התקבל כעבור חודש בערך ב 29.12.21. הגשתי שתי השגות אחת ב 24.12.21 לפני קבלת הפרוטוקול, והשנייה ב 31.12.21 לאחר קבלת הפרוטוקול. למרות כל הפניות במכתבים, בפניות מקוונות, טלפונים, דואר רשום, הייתה התעלמות גסה ומזלזלת!.
משרד מבקר המדינה התגלה כעוד אמצעי ממסדי המגבה והמחפה על פגמים לא חוקיים בהתנהלות נציבות שירות המדינה. פגמים שהובילו להעצמת האפלייה, העדר השוויון, מניעת קידום מקצועי לעובד מדינה בין מיעוטים על רקע אפליה אתנית וגזענית.

פורטל זכויות העובדים:
פורום
פייסבוק
ייעוץ אישי
אנחנו כאן בשבילך!
לכל עובדת ועובד יש זכויות לפי חוק. פגעו בזכויות שלך? רוצה לבדוק מה קובע החוק?
מידע לעובדים ולמעסיקים
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!