שלום, אני חד הורית ל2. יש לי ילד בחינוך מיוחד. ניסיתי לשלב 2 עבודות ללא ההצלחה. עבדתי אצל מעסיק זכיין של רשת בתי קפה יום אחד 4 שעות בערב. תחילת העבודה יום קודם לכן סוכם בעל פה שישולם לי 42 ₪ לשעה כפי שאני מקבלת במקום עבודתי הקבוע וכן שוחח איתי בעל העסק על אפשרויות קידום לניהול והגדלת השכר. הגעתי למחרת למשמרת ערב למשך 4שעות עבודה . למחרת הודעתי בבוקר כי לא אוכל להמשיך בעבודה זו כי לא מסתדר לי עם הילדים ןירדתי מהרעיון לשלב בין שתי עבודות . יצויין כי המעסיק לא טרח למלא לי טופס 101 ואף לא החתים אותי על שום התחייבות מצידי כלפיו אלא הדבר היחיד שסוכם היה השכר השעתי 42₪ האפשרויות קידום לניהול. במקביל להודעתי שלא אמשיך לעבוד אצלו ביקשתי תשלום על השעות שעבדתי , והנל מתחמק מזה כ 3חודשים מתוך מקום בטוח שלא אצבע על 4שעות בבית דין לעבודה . פניתי לשיל , ואילו שוחחו איתו והנל טען שהייתי ההתנסות אצלו וכי מוכן לשלם לי רק 32₪ עבור 4שעות ללא נסיעות וללא הלנת שכר של 3חודשים ושימלא לי טופס 101.
אני מרגישה מנוצלת , אין כאן צדק שאנשים כאלו מרשים לעצמם להתייחס לעובדים בזלזול ואני מתכוונת כן לתבוע על מנת שימוצא הדין איתו למען ייראו וייראו.
אשמח לדעתכם בנושא .