הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אחרי שעברתי תאונת עבודה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
11/04/2020 14:30
שלום

אני מועסקת כ-3 חודשים בחברת כ"א בתפקיד שמירה . ביום שבת האחרון במשמרת לילה עברתי תאונת עבודה במקום עבודתי . בבוקר הודעתי לאחראי סייר על המקרה , הוא לא התייחס , לא מילא דו"ח תאונת עבודה . חבר לעבודה הקפיץ אותי הביתה , הנזק נגרם לכף רגל קרסול ולא יכולתי ללכת מכאבים חזקים.

בבית התחלתי לטפל בעצמי ולא ידעתי מה לעשות ( תקופת קורונה ) הכל סגור. אחרי השינה החלטתי לחזור לעבודה לעוד משמרת לילה עם כאבים נוראיים בכף רגל , בגלל מצב כללי ומצב כספי קשה שמחייב אותי לעבוד. בסוף המשמרת המצב החמיר ברגל , הודעתי שוב לאחראי סייר , שוב לא התייחס , אמר לדבר עם המנהל .
באותו יום בצהריים נסעתי באוטובוס למכבי שירותי חירום אחיות , אורתופדית בדקה אותי נעשה צילום רנטגן , התברר שיש לי קרע ברצועות והכל רציני.

מיד הודעתי למנהל החברה על המקרה , הוא אמר שבגלל שקיבלתי רק שבוע בבית , לא מגיע לי דמי פגיעה בעבודה ,או דמי תאונת עבודה מביטוח לאומי , אלא חופש מחלה רגיל שהם ישלמו לי , מה אני יכולה לעשות עם המצב ובכלל ברגע שמנהל עונה ומגיב ככה ? הרי בגלל תאונת עבודה איני יכולה להמשיך לעבוד , לא חליתי שצריך לקחת ממני חופש מחלה. (זו דעתי בלבד)

האם המנהל מגזים ויש כאן עילה לתביעה בדיני עבודה ? אני יכולה להגיש תאונת עבודה בביטוח לאומי ללא אישור מנהל וחתימתו ?

נוסף על כך לפי הסידור עבודה שהוא פרסם אתמול , נראה שהוא מתנקם בי צימצם לי את היקף העבודה כמעט בחצי , במקום 5 משמרות קיבלתי רק 3 משמרות שזה אומר פחות מתקן המינימלי אצלינו ( 4 משמרות )
מה באפשרותי לעשות במצב הנוכחי ? תודה לעונים ולעוזרים .

שבת שלום !

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!