אני עובדת במשך שלושה חודשים בחנות טבע מאז הקמתה, כשהתחלתי סוכם איתי על משמרות קבועות ואני כרגע בשבוע 10+ , באיזשהו שלב התחילו הבחילות והגעתי למצב שמרוב בחילות קשות הקאות וחולשה לא הייתי מסוגלת לעבוד, סיפרתי למנהלת ואף צירפתי אישור מחלה מרופא כי היא פשוט לא הבינה ולאורך כל השבועיים האלו ניסתה שוב ושוב לבקש ממני להגיע בכל זאת למשמרת פה, להחליף שם, לבוא רק לכמה שעות, כמעט על בסיס יום יומי עד שכבר הייתי במצב כלכך לא נוח, היא לא הרפתה ממני.
אחרי שבועיים חזרתי לעבודה, עדיין עם בחילות קשות אבל מתפקדת, מאז המנהלת מתעמרת בי וקיצצה לי משמעותית את המשמרות הקבועות שלי. שבוע אחרי שחזרתי איחרתי להגיש את המשמרות ביום (על אף שהן קבועות אבל היא דורשת לשלוח לה) והיא בתגובה אמרה לי '' לא הגשת בזמן אז את לא משובצת בשבוע הבא'', היא העדיפה להביא עובדות מסניפים אחרים ולא לשבץ אותי זאת למרות שבשבועיים שבאמת לא יכולתי לעבוד היא לא הרפתה ממני לרגע.
מאז היחסים בינינו גרועים, היא קיצצה לי משמעותית במשמרות ואני חייבת את הכסף הזה, קשה לי מאוד למצוא עבודה שמתאימה לי כי אני סטודנטית ואמא וכרגע לא יודעת איך לפעול, אני ממש לא רוצה להשאר שם אבל גם לא יכולה להרשות לעצמי לעזוב בלי שמצאתי עבודה אחרת ואני תוהה לעצמי אם היא יכולה ככה פשוט להוריד לי משמרות ע''מ לגרום לי לעזוב מעצמי, מה אפשר לעשות במצב הזה?