פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - הרעה בתנאים שלי
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
04/02/2020 14:42
אני עובדת במתחם של חדרי בריחה (במרץ אהיה שם שנה) ובחודש ספטמבר קידמו אותי לאחראית משמרת והחתימו אותי על חוזה זמני לחודש בו פורטו הגדרות התפקיד החדשות שלי וצויין כי הם שומרים להם את האפשרות כי לאחר סיום החוזה יוכלו להחזיר אותי לשכר שקיבלתי לפני החוזה (לפני הקידום קיבלתי 31 שח לשעה ולאחר הקידום 33 שח לשעה).
לאחר סיום החוזה לא נחתם חוזה חדש ונשארתי עם אותו שכר שעתי והמשכתי עם הגדרות התפקיד שהופיעו בחוזה הזמני ואף נוספו הגדרות תפקיד, כעת שוקלים המנהלים שלי להוריד לי את השכר חזרה ל31 שח לשעה מאחר והחליטו להוריד את התואר שלי כאחראית משמרת ולהוריד רק אחת מהגדרות התפקיד שלי.

האם מותר להם חוקית לעשות את זה? האם אני אמורה להמשיך בהגדרות התפקיד האחרות שלא הורידו לי על אף ההורדה במשכורת? האם הם מותר להם לקבל את ההחלטה גם בלי לשמוע את הצד שלי בנושא? האם מותר להם גם להוריד לי את השכר בהמשך אם ירצו על סמך סיבה כזו או אחרת מ31 שח חזרה לשכר מינימום אם ההעלאה ל31 שח ניתנה לי ולעוד כמה עובדים בחודש אוגוסט ללא שום חוזה מעורב?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!