פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - רוצה להתייעץ אתכם
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
03/03/2019 07:51
שלום, אשמח להתייעצות.
עבדתי בחנות במשרה חלקית במשך שנה, החל מ12/2017, שהחליפה בעלים (המנהלת העבירה את העסק על שם בעלה).
ב1/2019 בוצע מעבר מחברה אחת לשניה ובתלוש האחרון שולמו דמי הבראה וימי חופשה אבל ללא פיצויים. עם המעבר לחברה החדשה בוטל לי הוותק ולאחר חודשיים של עבודה (באותו מקום, אותה העבודה ללא כל שינוי חוץ משם החברה) המנהל החליט לפטר אותי, הוא הודיע לי על הפיטורין 2 דקות לפני שהייתי צריכה לרוץ לאוטובוס הביתה. לא בוצע שימוע ולא קיבלתי מכתב פיטורין. יום למחרת, כששאלתי לגבי פיצויים, נאמר לי שכבר קיבלתי הכל בקרן פנסיה (בפועל אין מסמך שמראה את זה). נאמר לי בגלל שבוצע מעבר של חברה, יש הרבה טופסולוגיה וביורוקרטיה לכן זה נפל בין הכיסאות ואני אצטרך להיות סבלנית כמה שצריך. בנוסף, הוא הציג את הדברים כאילו שאני עזבתי, וכשאמרתי לו שפיטרו אותי ולא עזבתי מרצוני, הוא אמר שזה לא משנה. לפני יומיים שלחתי הודעה לגבי כך שלא קיבלתי מכתב פיטורים ולא עונים לי. מה עלי לעשות? ואיך אני יכולה לבדוק שבאמת שילמו לי את כל הפיצויים בקרן פנסיה או שיש עוד הפרש שצריך לשלם?

תודה רבה.

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!