צהריים טובים,
רציתי לברר בבקשה,
במידה ומקום העבודה שלי לא ממש עומד על הרגליים ומפיק תוכנית התייעלות (שלא ברור אם באמת תצא לפועל או לא), שבה המקום יעתיק את עצמו מהרצליה פיתוח לבורסה ברמת גן, בעוד שאני גרה בהרצליה במזרח העיר ושינוי הכתובת הזה יצריך אותי לנסוע בשני אוטובוסים ולצעוד רגלית בנוסף לשניהם כ20-25 דק' לכיוון אחד.
אני גרה בהרצליה ולכן חיפשתי עבודה בהרצליה, לא ניידת כמצויין, כיום בן זוגי מסיע אותי 3 מתוך 5 ימים בשבוע לעבודה, כחלק מהדרך שלו (צפונה ולא לכיוון תל אביב) וביומיים הנותרים אני לוקחת אוטובוס אחד בלבד.
נכון להיום, חזרתי משימוע שנעשה כהליך פורמלי, צויין בפרוטוקול השימוע שזו הסיבה לסיום היחסים.
עוד לא קיבלתי מכתב התפטרות כתוב.
השאלה היא כזו, לא הצלחתי למצוא לה תשובה בטוחה באינטרנט עדיין,
במידה וסיבת סיום היחסים היא בגלל הרעת תנאים (בהנחה ששינוי הנסיעות שציינתי מתקבל כהרעת תנאים), האם הם רשאים לדרוש ממני לעבוד בתקופת ההודעה המוקדמת? פלוס יומיים חוסר בימי חופש שיש לי?
זה ברור, אך אדגיש שוב, אני נאלצת לחפש עבודה בעל כורחי, ניגשתי למקום הזה ועבדתי בו כאשר הוא בהגדרה משרה לטווח הארוך וסיום היחסים לא נבע בגלל התנהלות לא תקינה שלי, אלא כי החברה ספק תיסגר, ספק תעבור כתובת כדי להציל את עצמה.
אני רוצה לדעת האם אין לי זכות לקבל ימי התראה מוקדמת בתשלום בבית במקום להגיע לעבודה, מאחר ולא אני יצרתי את הסיטואציה הזאת.
תודה רבה.
עבדתי במקום 7 חודשים ולכן ימי ההתראה הם 7 ימים + הם גם מציעים שאשלים את היומיים הנוספים של ימי החופש החסרים לי. היומיים נלקחו שבוע שעבר בכדי לחשב את המשך דרכי, שבהם גם לידיעתי ולידיעתם, אני לא אוכל להמשיך בגלל שינוי הכתובת.
אם זה בר תוקף, אני חודש לפני חתונה והודעתי להם לפני כחודשיים שאני טסה ל9 ימים, כעת זה משהו שאני מאמינה שעלול להגביל אותי בעבודות עתידיות.