מחודש 07/2016 עבדתי בגן בתור סייעת, תחילה בתור סייעת צהרון בהמשך קיבלתי ימים גם בבוקר בקייטנה.
בתחילת שנת הלימודים לא עבדתי ומחודש 12/2016 עבדתי בקרים פה ושם וצהרונים כל יום.
עד תאריך 28/05/17.
מהתאריך שציינתי קודם התחלתי לעבוד כל יום עקב פיטורין של סייעת אחרת.
עשיתי גם קייטנה שזה עד חודש 08/2017.
בתחילת שנת הלימודים עבדתי במילוי מקום דרך העיריה חודש אחד ולאחר מכן בחודש 10/2017 חזרתי לגן שבו עבדתי קודם לכן בתור מילוי מקום של שלושה חודשים. באמצע המילוי מקום גיליתי שאני בהריון, הודעתי למנהלת על כך ולמרות שנגמרה תקופת מילוי המקום ולמרות הידיעה שאני בהריון המנהלת המשיכה להעסיק אותי כי הייתה חסרה לה עובדת.
(בתקופה הזו של המילוי מקום שזה היה בעצם תחילת ההריון היו לי 13 ימים של מחלה בעקבות ההריון ולא שולם לי דבר)
ביום בהיר אחד המנהלת החליטה שאין לה מקום עבורי ופשוט הודיעה לי לא להגיע.
מיד חיפשתי עבודה חלופית על מנת שיהיה לי רצף של תלושים לחופשת לידה.
יש לציין שזה היה בדיוק בחופשת פסח שאותה ממילא היא לא משלמת לי וכך יוצא שאין לי תלוש לכן חיפשתי עבודה חלופית.
עבדתי חצי חודש בגן וחצי חודש בסופר, בחודש הבא עבדתי חצי חודש בסופר ואז המנהלת בגן הודיעה לי שהיא צריכה אותי בגן שוב וככה חזרתי אליה.
זה היה בחודש04/2018
ב15/05 הפסקתי לעבוד עקב שמירת הריון
ואני כרגע 4 ימים אחרי סיום חופשת הלידה שלי.
שבועיים לאחר הלידה דיברתי עם המנהלת שאני רוצה לחזור לעבודה והיא אמרה שהיא תשב על המערכת ותודיע לי מה קורה.
התחילה השנה ודיברתי עם המנהלת והיא אמרה שהיא זוכרת וחושבת עליי שלושה שבועות לפני סיום החל''ד דיברתי איתה שוב היא אמרה שהיא תשב שוב על המערכת ותחזור אליי.
דיברתי איתה ממש לפני סיום החל''ד והיא הודיעה לי סופית שאני לא חוזרת לעבודה.
האם מבחינה חוקית לאור כל הרקע שכתבתי מגיע לי מכתב פיטורין? האם אני נקראת כעובדת לכל דבר או שאין לי שום זכויות בגן?
לטענת המנהלת אני בכלל לא נקראת עובדת שלה החל מהרגע שסיימתי מילוי מקום ואין לה שום קשר אליי מעבר לכך.
אשמח לייעוץ בנושא, תודה.