הגעתי אליכם אחרי המון המלצות של בקבוצת פייסבוק ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. זה המקרה:
אני ילדתי לפני בערך חודש וקצת בצאת כיפור ילד בשבוע 31+6 אחרי שהייתי מאושפזת בשמירה בערך חמישה ימים ,
אני מוכרת סתור מישהי שיש לה לידית מוקדמות ילדתי את הראשון שלי בשבוע 37, ואת השני שבוע 35 ,
הרופא שלי המליץ לי מתחילת ההריון על שמירת הריון בשל דימומים , מיגרנות , שליה נמוכה , מוגלובין נמוך כל פעם התווסף לזה משהו פשוט ומה שהכי חשוב זה שאני מוכרת בלידות מוקדמות ,
הגשתי תביעה לשמירת הריון מתחילת ההריון ומשם התחלתי לעבור סיוט כל פעם מסמכים אישורים בדיקות לביטוח לאומי כל חודש אותו סיוט לא מאשרים מבקשים עוד בדיקות עוד מסמכים בחודש שישי שהייתי שוב לא אישרו לי את השמירה וקבלתי ממכתב מביטוח לאומי שהרופא לא מצא לנכון לתת לי שמירה הרופא אמר לי לא לחזור לעבודה אבל הייתי זקוקה לפרנס שני ילדים קטנים אני אם חד הורית שיש לה בן זוג אסל אני מפרנסת את הילדים שלי ומגדלת אותם חזרתי לעבודה בשל צורך בהכנסה נכנסתי בגלל ביטוח לאומי למינוסים מטורפים ,
ביום שחזרתי התחילו לי כאבי בטן מטורפים, סחרחרות עבדתי ממש כמה שעות וכל פעם שעבדתי הייתי מגיעה למיון וכל הלילה עם צירים בבטן אחרי כמה שבועות שלחתי לרופא של ביטוח לאומי שאני לא מסוגלת לעבוד שיש לי צירים אחרי עבודה ממש מכתב ארוך המספר את גל השתלשלות ,ושוב לא אישרו לי את השמירה ישבתי על החשבון שלי בבית אחרי שבוע של סיוט אוז שאסור לי לקום מהמיטה אפילו לישות פעםי עליתי ירדתי מחדש לידה קבלתי מלא חומרים לעצור את הלידה ואחרי שבוע פשוט ילדתי פג בשבוע 31+6
הילד נולד פג והיה בטיפול נמרץ במשך שלושה ימים לאחר מכן עוד 19 ימים בפגיה הילד היה מחובר לחמצן ולזונדה ובעקבות השהיית שלו בפגיה נדבק במחלה שהיא נשיא לה לכל החיים בקקי לא יןדעת בדיוק את השם שמדביקה אנשים אחרים במגע בקקי באופן אוטומטי אסור לילד לשי להתקרב לאנשים חולים בסרטן אנשים עם פצעים פתוחים כי זה מסכן אותם ,
בגלל שהוא פג אני נאלצת ללכת כל שסוע לבדיקה של שקילה ללכת לבדיקות של מוח בדיקות של עיניים והסיוט לא נגמר,
בתור אמא במקום לקחת את הילד שלי לבית אחרי שלושה ימים נשארתי שם 19 ימים של בכי של ימים לא ימים יש לי בבית עוד תינוק בן שנה ושלוש חודשים שהייתי צריכה לשים אצל סבתא ועוד ילד בן 9 פשוט סבל וזה ממש בקצרה.