פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - אולי מכאן תבוא הישועה
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
05/08/2018 16:43
אני צריכה להתייעץ בקשר לפיטורים במקום העבודה שלי. אני עובדת כבר שנה וארבעה חודשים אצל עו"ד לפני כ-7 חודשים ילדתי, הייתי בחופשת לידה ולאחר שהסתיים החופשה ביקשתי לחזור לעבודה אך הבוס שלי אמר שאנחנו עוברים משרד וזה ייקח קצת זמן ואין טעם להגיע, סחב אותי עוד חודש ככה בלי עבודה. לאחר מכן הוא עשה לי שיחה והבהיר לי כי אינו מוכן לשלם לי את השכר שהייתי מקבלת אלא שכר יותר נמוך אבל עם שעה פחות. הוא הלחיץ אותי שלפי החוק זה מותר אז הסכמתי לתנאים. יש לציין שהשעות הם מאוד נוחות וגם השכר מצויין אבל אני כבר לא מסתדרת עם הבוס שלי ואשתו. אני משתדלת לרצות אותם אבל מכיוון שהכנסתי את הקטנה שלי לגן בגיל ממש מוקדם, ובנוסף היא שאפה מקוניום בלידה והייתה מורדמת/מונשמת במשך 4 ימים. עד עכשיו היא סובלת מדלקות ריאה חוזרות ואני מוצאת את עצמי לוקחת הרבה ימי חופש/מחלה בשביל להיות איתה בבית.
אתמול הייתה לי התכתבות בנייד עם הבוס שלי, הוא התחיל לרשום לי שלא מגיע לי פיצויים והוא לא יפטר אותי אם זה מה שאני רוצה ושעם ההתנהגות שלי הוא לא מחוייב לתת פיצויים למרות שאני עובדת מעל שנה אצלו שלפי החוק אכן מגיע לי. אז אמרתי לו שגם אני שוקלת במילא להתפטר כי הילדה שלי חולה כל הזמן! ובנוסף אני גם לא יכולה יותר לסבול את ההתנהגות שלו ושל אשתו שהם אנשים מחרידים! הוא ממציא חוקים משלו כגון: אם אני מודיעה על מחלה - עד שעתיים להמציא אישור מחלה במידה ולא אז להגיע לעבודה.

לדבר בטלפון - עבירת משמעת, משהו הזייה! בקיצור הוא ממש מתווכח איתי על הפיצויים ואני מתה לעוף מפה, כל מי שיודע מה אפשר לעשות למי אני פונה ואיך אני עושה את זה, אני יותר מאשמח לעזרה מכם!

תודה מראש

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!