שלום רב, אני מועסקת ברשות מקומית משנת 1986 במחלקות שונות, בשנת 2008 עברתי ניתוח שנגרם על-ידי רשלנות רפואית שבעקבותיו עברתי כ-15 ניתוחים בבטן ולאחר מכן נכנסתי לספייס והועברתי דחוף לטיפול נמרץ למשך כחודש וחצי עם סכנה ממשית לחיי ולאחר מכן הועברתי לבית לוינשטיין, מאחר והיו לי ריבוי ניתוחים בבטן, הבטן הושארה פתוחה והייתי אמורה לחזור לניתוח נוסף לסגירת הבטן עם סיבוכים וסיכונים בצידו, לפני הניתוח הנוסף ביקשתי לעבור למחלקה מסויימת מאחר ויש לי חברות שרציתי להיעזר בהם בשיקום, מאז שהעבירו אותי הם מתעללים בי בצורה בלתי רגילה מעבירים אותי ממשרד למשרד ללא תפקיד, כשא י מבקשת לעזוב כי אין לי תפקיד שם, ב-4 חודשים האחרונים העבירו אותי לתפקיד שהוא רחוק מאוד מאוד הוא עם 3 אוטובוסים ומהתחנה שאני יורדת עם למשרדים זו הליכה בלתי נגמרת, לאדם בריא זה קשה, קל וחומר לאדם עם בעייה רפואית.
כל זמן שביקשתי לעבור לתפקיד קרוב יותר, נאמר לי שמהמקום הזה הם שולחים אותי הבייתה, זאת אומרת אני מקבלת
פיטורין, לאחרונה אני עם כאבי בטן וביקשתי שוב לעבור למקום יותר קרוב ואמרתי במידה וייגרם לי נזק מקום העבודה יישא בתוצאות, נקבע לי פגישה בחודש הבא בכח אדם ואני בטוחה שזה לומר לי על פיטורין.
בינתיים עברתי צילום שטרם קיבלתי את תשובתו עקב הכאבים ואני חסרת אונים במקום לעזור לי להשתקם הם פשוט מחזירים אותי אחורה. אודה על תשובתכם