שלום רב,
ברצוני להעלות פוסט חשוב שאני בטוחה שידבר אל המון
נשים הרות וגם לבני זוגן
ביטוח לאומי "הנחמדים ושיטות המצליח שלו". אני נמצאת בשבוע 30 להריוני. חולת אפילפסיה מגיל 16.
מטופלת בדרך כלל בתרופה שנקראת דפלפלט תרופה שלא מומלצת ליטול בזמן הריון ומוכחת כגורמת בעיות במערכת העצבים של העובר. ישנה תרופה אחת שניתן לקחת וגם בערבון מוגבל שניקראת למיקטל, אבל לתרופה זו אני אלרגית ברמה קשה.
לפני ההריון הנוכחי עברתי 2 הריונות שלא צלחו,הסתיימו בגרדה ומפח נפש גדול. עקב הניסיונות והגרדות עבר המון זמן שבו אני לא מאוזנת עם טיפול. מה שהחריף את התקפי המיגרנות ,הסחרחחורות וההרגשות החולשה. הפחד שמרף מעליי 24/7 הוא בעצפ היווצרותו של התקף אפילפטי הלכו בעצם לא מגיע חמצן למוח שלי וכך אוטומטית גם לעובר.
הגשתי טפסים כדין למוסד לביטוח לאומי ה"יקר" שדוא להזכיר לנו שהוא איתנו ברגעים החשובים של החיים.... האם זה באמת כך? אז זהו שלא! לא היה , ולא יהיחה אף פעם!
כיצד יכול ליות שהגשתי טפסים כדין מחודש יוני 2018 לאחר שפונתי למיון עם סחרחורות קשות ומיגרנות שאינן פוסקות, חתומים על ידי רופא נשים מטפל, מנהלת מחלקה להריון בסיכון גבוה בלניאדו ונירולוג מומחה שקבעו במפורש וחד משמעית, שעבודה בסיסבה ממוחשבת, מסכים מומחשבים וכל השאר עלולים להביא כאבי ראש קשים, מאמץ של המוח שלא נמצא באיזון ואז התקף אפילפטי.
מיותר לציין שכל חיי עבדתי, שילמתי ביטוח לאומי, מעולם לא נתמכתי כמובטלת בביטוח לאומי. ועכשיו, לאחר שפניתי פעמיים עם המון חומר רפואי שתומך בשמירת ההריון שלי? דחו אותי פעמיים, פעמיים יותר מדיי! אני במצב שגורם לי לחשוב באדגה על פרנסת הבית שלי ומצד שני לדאוג בחרדה אינסופית להריון היקר הזה לבריאותו ובריאותו של ההריון.
הבור הכלכלי שנוצר אומנם זעום בשביל כספיי
הביטוח הלאומי אך גדולים בעבורי.
מי יושב שם ומחליט על גורלם של אותן נשים מסכנות שנדחות מלקבל את זכויותיהם פעם אחר פעם?! האם הם רופאי על? אלוהים?
אני תוהה אם *מנכ"ל הביטוח הלאומי *.מר *מאיר שפיגלר* שיושב לו נינוח ומשנן את הסלוגן הכל כך מביש של הביטוח הלאומי מוכן לתת את חתימתו, והבטחתו שאם אחזור לעבודה ,לא יקרה חלילה מקרה שלאחר מכן יעלה לו בהמון המון כסף,
עוגמת נפש ואף במקום עבודתו וכל הרופאים שהוא
מעסיק?!
האם אתה מוכן מר שפיגלר לקחת על אחריותך את מחלתי ואת הסיכון להריון שלי בשביל 3 חודשי תשלום של
שמירת הריון של
משכורת בסיסית ומסכנה שאני מקבלת?!
כמוני נתקלתי בימים האחרונים בהמון מקרים של נשים עם בעיות חמורות אף יותר, שנדחות בזו אחר זו, חוזרות הביתה עם פנים נפולות ובעיות שרק הולכות וגדלות שרובצות עליהן ועל ביתן. היכן הרגולטור שצריך אותו? עורכי דין רבים שאליהם פניתי ציינו בפניי את המצב העגום שמדובר בשיטת מצליח של הגוף הכל כך טהור הזה "ביטוח לאומי" ,חוקרים פרטיים של הביטוח הלאומי אשר אליהם הגעתי טענו מולי חד משמעית שזו השיטה של הביטוח הלאומי לחסוך את כספו על חשבון הנשים המסכנות האלו.
מדינת ישראל, תתעוררי, ממשלת ישראל תתעוררי,ביטוח לאומי הוא זה שמנהל אתכם ואת המדינה אם עודף כסף שצובר לעצמו על חשבון אנשים קשיי יום, נשים הרות,ונכים.
מר שפיגלר היקר אשמח שתגיב כיאה לפוסט זה ותבטיח לי כאן מול אלפים שאתה לוקח אחריות על מצבי הבריאותי! על מצבי הכלכלי, ועל מצב ההריון שלי שנמצא כל יום ורגע בסיכון . נשים יקרות אשמח שתעזרו לי לשתף פוסט זה ולהשמיע את הדברים , הגיע הזמן שיפסיקו את הניצול הזה אחת ולתמיד!
בברכה,
מורן
אישה בהריון שנלקחות ממנה הזכיות בגלל תאבת הבצע של "הביטוח הלאומי"