שלום,
אני עובדת בחברה מסוימת כמעט שנתיים( בספטמבר יהיה שנתיים) ובחודש וחצי האחרונים אני בחופש
מחלה בגלל כאבי ראש קשים מאוד שעדיין לא אובחנה סיבה חד משמעית, רק השערות רפואיות.
הלכתי לבדיקות, ניסיתי טיפולים אלטרנטיביים, לוקחת כדורים שהנוירולוג נתן לפני 3 שבועות וכלום לא עוזר. זה השתפר קצת אבל מכאן אין עליה. בדיקת סיטי תהיה רק עוד שבועיים ואם לא ימצאו כלום אני אשלח לMRI שגם התור לשם הוא לא קצר. בקיצור נקלעתי למצב שאני בבית ובלי
משכורת כי נגמרו ימי המחלה, ובלי אבחנה רפואית ככה שאי אפשר לטפל בי כ"כ... מקום העבודה שלי נמצא במרחק של 50 ק"מ
מהבית אבל בתחבורה ציבורית זה כמעט 3 שעות נסיעה לכל כיוון( גרה בנהריה ועובדת בטירת הכרמל, מה שמאלץ אותי לקחת 2 אוטובוסים, רכבת והליכה ברגל) במצב הזה אני לא מסוגלת לעבוד אפילו חצי
משרה בעיקר כי הנסיעות מקשות משמעותית ולנהוג אני לא מסוגלת כי הכדור היחיד שעוזר לי זה פרקוסט, ואי אפשר לנהוג כשלוקחים אותו קבוע ובטח לא מרחק כזה. אני לא יודעת מה לעשות, פניתי לביטוח לאומי והם אמרו שהם לא משלמים ימי מחלה או מכסים אותי באיזושהי צורה במצב הזה.
לאחרונה נודע לי שאפשר
להתפטר ועדיין לקבל
זכויות של מפוטר במידה ויש מחלה, הבעיה היא שאני רק סובלת ועוד לא אבחנו משהו חד משמעי( יש תיעוד מזה שהיה לי את אותו הדבר לפני 4 שנים, הייתי מאושפזת ב רמב"ם מעל שבוע ועשו לי מלא בדיקות, חוץ מדלקת סינוסים קלה לא מצאו כלום וכאבים עברו לבד אחרי 4 חודשים בערך, אף אחד לא ידע למה ואין לי מושג למה זה חזר).
אם יש מישהו שמבין בזה או עבר מקרה דומה אני אשמח לעצות, כל עצה.. אני באמת מיואשת ואין לי אפילו הסבר הגיוני לתת למקום העבודה שלי, יש לי הרגשה שהם לא ממש מאמינים ומתעניינים וזה די מפריע לי כי שנתיים של
וותק במקום הזה גרמו לי להרגיש גם מחויבות למקום העבודה.
תודה לכולם והמשך שבוע נפלא.