אני עוברת טיפולי
פוריות מעל שנה .
עובדת בחברת תקשורת קרוב לשנתיים. לפני כחודשיים הייתה תקרית בצוות שלי של פיברוק נתונים כדי להגיע ליעדים , פוטרו 3 נציגים , 2 קיבלו אזהרה , ואני הרביעית שהחליטו לפטר אך בגלל טיפולי הפוריות שלי לא ניתן לפטר אותי .
נאמר לי שהם יפנו למשרד התמת לקבל אישור לפיטורים ובינתיים אני חוזרת לעבוד כרגיל, יחד עם זאת הוצע לי לעזוב מרצוני ולקבל את הפיצויים. בעקבות המצב שאני נמצאת בו כרגע אני לא יכולה להרשות לעצמי לוותר על הזכויות שלי (לחתום בלשכה עד שאמצע עבודה מתאימה).
מאז אני עוברת
עוגמת נפש רצינית במקום העבודה , אם זה שימועים על דברים לא מוצדקים , אם זה יחס מזעזע מהמנהלת הישירה שלי וכו.
יש לנו משמרת בוקר ומשמרת ערב , קורה הרבה פעמים שאני צריכה ללכת לטיפול , מעקב , או בדיקה שקשורה לטיפולי פוריות בשעות אחה"צ , ואני לא מעוניינת לא להגיע כלל מהסיבה שאני צריכה את השעות .
ביקשתי יותר
משמרות בוקר , נענתי בסירוב מהמנהלת והגענו להסכם שבכל פעם שאני משובצת למשמרת ערב אגיע למשמרת בוקר מלאה במקום , ואציג אישור רופא.
לפני מספר ימים קיבלתי מהמנלת שלי הודעה שאין לי טעם להגיע בוקר ביום למחרת כי אני משובצת ערב והשעות של הבוקר לא ישולמו לי , שאלתי איזה פיתרון נוכל למצוא כדי שאני אוכל להגיע לטיפולים שלי , נאמר לי שבכל פעם שאצטרך לא להגיע ערב , פשוט לא להגיע בכלל ואני יוסר מהסידור באותו היום .
לצערי אני לא יכולה להרשות לעצמי להפסיד כ"כ הרבה משמרות, האם זה חוקי לפגוע לי בהכנסה ברמה כזו? האם הם לא אמורים לבוא לקראתי ולהתאים לי את המשמרות לפי הטיפולי פוריות שלי? כמובן בהצגת אישור.
אודה מאוד מאוד לתשובתך בהקדם.