אני אחרי משמרת לילה שהתנהלה בין השעות 21:00-8:00. רציתי לשאול אתכם ממתי מחשבים שעות נוספות במסגרת של משמרת כזאת? משעה 18:00 או משעה 17:00? כמה אחוז יותר משלמים עבור כל שעה נוספת בהנחה שאני מרוויח 38 ש"ח לשעה רגילה? תודה מראש על המענה.
ביקשתי להיעדר יום בשבוע בשנת הלימודים הקרובה לשם לימודיי. מעסיקיי דורשים ממני להתפטר. אני חוששת שרוצים לפטרני ללא פיצויים. אני לאחר אשפוז בכפייה ולכן הם טוענים שתפקודי ירד ממילא. לא רציתי להתפטר, עכשיו מסכימה אך לא בלי פיצויים. האם כאשר אעדר מן העבודה לשם לימודיי, אם לא יסכימו לפטרני, יוכלו לפטרני ללא פיצויים עקב הפרת תנאי העבודה מצדי?
שלום, הודיעו לנו שהחברה עומדת להימכר והבעלים מתחלפים אך שם החברה, ח.פ וזכויות העובדים לא משתנים. אבקש לדעת מהם זכויותיי, במידה ואני לא מעוניינת להמשיך עם הבעלים החדשים (אני עובדת בחברה 19 שנה). תודה מראש
הבנתי כי צו ההרחבה לעניין פנסיית חובה קובע כי עובד זכאי להפרשות מהיום הראשון לעבודתו לאחר 3 חודשי עבודה רטרואקטיבית, אם היה מבוטח בביטוח פנסיוני כלשהוא כשהתקבל לעבודה. שאלתי היא האם עובד ששילם תשלומי ריסק לפוליסה על מנת שלא לאבד את הוותק נחשב "עובד שהיה מבוטח בביטוח פנסיוני כשתהקבל לעבודה" לצורך זכאותו להפרשות ממעסיק חדש, או שמא יש לפרש את הביטוי "מבוטח בביטוח פנסיוני" רק לגבי תשלומים לרכיב הגמל?
שלום,
אני עובדת קרוב לשנתיים במקום עבודתי
במידה והייתי בחל"ת וחזרתי לעבוד מלא בערך לפני חודשיים
כיצד מחושב שכר ימי החופשה שלי?
האם יום חופשה שלי שווה ליום עבודה או פחות?
תודה!
חל"ת לא צובר ימי חופשה. לאחר שנתיים של עבודה רצופה במשרה מלאה של 5 ימים בשבוע תהיי זכאית ל10 ימי חופשה לשנת עבודה. הנתונים משתנים במידה והמשרה חלקית או עבור משרה של 6 ימי עבודה שבועיים.
אני עובד במפעל כבר חצי שנה ובתחילה הסכמתי לעבוד שבתות
אך כעת בת זוגי עוברת תהליך של גיור ואנו מחוייבים לשמור שבת האם אני יכול לבקש שימי המנוחה שלי יהיו בשישי שבת
והאם זו עילה מספקת לפיטורין מצד מנהליי
בתודה מראש
האם מעביד רשאי להכריח מועמד לעבודה, כחלק מחתימת החוזה, לחתום על ויתור על סודיות רפואית על טופס של סוכני ביטוח לטובת ביטוח אובדן כשר עבודה? כאשר המעביד מתנה את הקבלה לעבודה בכך שהעובד ייעשה את ביטוח א.כ.ע. וביטוח חיים המוצע בטופס הנ"ל.
למועמד אין ביטוח א.כ.ע. בתוקף. המועמד מוכן לתת הצהרה אבל לא מוכן לחתום על ויתור על סודיות רפואית.
אילו חלופות עומדות בפני המועמד בכדי בכל זאת לזכות בעבודה? האם בכלל המועמד יכול לאמר שאינו מעוניין בביטוח חיים? מה לגבי א.כ.ע.?
אם המעביד טועה, איך ניתן להסביר לו שיוותר וירד מהתנאי?
למרות היותי עובד מדינה התברר לי שמאז שמקום העבודה פתח בשמי קרן פנסיי,. הקרן עצמה לא ראתה בי כעובד מדינה ולקחה דמי ניהול מלאים. בחישוב זריז איבדתי עשרות אלפי שקלים במשך שנות עבודתי. רק במקרה גיליתי שאיני מוגדר כעובד מדינה אצל קרן הפנסייה. מקום העבודה אף פעם לא הודיע לי שאני צריך לדבר עם קרן הפנסייה שלי ולעדכן אותם אלא רק ביקש ממני למלא טופס הצטרפות שבו רשמתי את פרטיי כולל מקום עבודתי.
קרן הפנסייה טוענת שאני הייתי אמור להודיע להם. מה עלי לעשות במצב זה? הרי עובד חדש לא יכול לדעת את זכויותיו ונראה לי הגיוני שמקום העבודה יודיע לי את זה או ימלא את הטופס כראוי ואין להפיל את האחריות עלי.
שלום רב
אני עובד במקום ממשלתי מזה 4 וחצי שנים
לאחר שנה שהתחלתי לעבוד נחתם עסק קיבוצי ובוא הוחלט להעביר 120 עובדים ממעמד הראי למעמד של קבועים.
האם הגוף יכול לבחור את אותם 120 איש שהם פחות ותיקים ממני ואותי להשאיר מחוץ להסכם זה?
שלום, עבדתי כנתב"ג הופרש לי פנסיה לקופת פנסיה כלל.. עזבתי לאחר שנה וחודשיים.
לאחר 8 חודשים התחלתי עבודה חדשה בבית קפה
האם אני צריכה גם לקבל את הפנסיה רטרואקטיבית על החצי שנה הראשונה בעבודה (עבדתי שם שנה) ולא רק על החצי שנה השניה כי יש לי קרן פנסיה קודמת?
תודה על העזרה!
שלום. שמי אילנית ואני שואלת שאלה עקרונית;
א. האם לועד בהסכם עם ההסתדרות ועם המדינה, מותר לקחת מהמשכורות של העובדים אחוזים על מנת לסגור גרעון שנוצר (שלא באשמת העובדים!).
ב. אם הם קראו לזה הלוואה. האם הם חייבים לנו (העובדים) ריבית?
ג. האם הם חייבים אישור מאיתנו לעשות כן?
ד. האם בתלוש חייב להירשם הורדה כהלוואה?
ה. האם יש מקרים כאלה מלבד הדואר?
ו. באילו דרכים ניתן למחות? (הבנתי שבאחוזים מסויימים של חתימות על עצומה.. ניתן להסיר החלטה זו. האמנם?
תודה
אם אני מפוטר מהעבודה
האם יש הבדל בין לחכות למשכורת האחרונה שישלמו לי ואז לגשת למשרד התעסוקה או שרצוי לגשת מספר ימים אחרי הפיטורים ולא לחכות למשכורת
תודה
במשך 12 שנים קיבלתי הסעה לעבודה וחזרה (עם עובדים נוספים) כי אין תחבורה ציבורית סדירה באזור. כעת קיבלנו הודעה שמפסיקים לנו את ההסעות ועלינו להסתדר בכוחות עצמנו. האם מותר להפסיק את ההסעה שניתנה לי במשך 12 שנים?
על פניו, נראה שהדבר מהווה הרעה מוחשית בתנאי העבודה. מעסיק יכול לשנות את תנאי העסקתך, עליך לבחור האם הנך מעוניין להמשיך לעבוד בתנאים הפחותים יותר או להתפטר כדין מפוטר ולהיות זכאי לתשלום פיצויי פיטורים.
היי
הודעתי לעבודה שאיני מרגישה טוב ואיני יכולה להגיע לעבודה והם אמרו לי אין בעיה גשי לרופא ועדכני אותו ,כמובן נגשתי אך הרופא שלי לא היה ולכן לא יכולתי להביא להם אישור על יום זה . יום למחורת הלכתי לעבודה והאחראית ביקשה ממני אישור מחלה על יום לפני הסברתי לה שאין לי כי לא היה רופא אך ברגע שאלך אליו אביא עימי אישור היא ענתה לי בסדר והמשכתי בעבודה כרגיל כעבור שעתיים ניגשה אליי האחראית ואמרה לי ללכת להביא אישור מחלה עכשיו ובלעדיו אין להיכנס למשמרת אציין שאני עובדת בחברה האם זה חוקי להוציא אותי באמצע משמרת להגיד לי שבלי אישור אין לי כניסה
עזבתי מקום עבודה וניסיתי מקום אחר ואחרי 3 חודשים בקשתי לחזור למקום הקודם, התקבלתי בחזרה אך לא קיבלתי בחזרה את הותק שהיה לי. לציין שהוחתמתי על חוזה חדש. האם זה בסדר שלא קבלתי בחזרה את הותק?
שלום, אני מסיימת עכשיו שנה של עבודה בבית ספר, יש לי חוזה חתום לשנתיים עם אופציה להארכה אם שני הצדדים ירצו.
שעות העבודה קשות מידי בשבילי וביקשתי מהמנהל לקצר שניים מימי השבוע (כמובן בקיצוץ המשכורת בהתאם) ובפרט אחרי שווידאתי שלא יפגע במערכת שעות שכבר נקבעה לי. (שעות התארגנות שמיועדות להיות בבית ספר יפלו ולא שעות לימוד)
המנהל טוען שאין אפשרות כזו באופן עקרוני ואם אני לא מסוגלת להשאר לכל השעות אני צריכה ללכת. (בראיון עבדה הוא בפירוש אמר לי שאני אוכל לעבוד חצי משרה אבל היום הוא מכחיש את זה ומסתמך על החוזה שבו כתוב משרה מלאה)
השאלה שלי, אם אני מביאה אישור מרופא שהגוף שלי חלש ואני צריכה לעבוד פחות שעות, האם הוא חייב לקבל את זה? במקרה שהוא לא מאשר לי, מי הפר את החוזה? האם שינוי מצב בריאותי לא נלקח בחשבון?
שלום רב אני שיר הררי.
בקרוב אני מתגייסת למטרת ישראל.
רציתי לשאול אתכם האם אני חייבת להודיע למנהלי העבודה הנוכחית שלי חודש לפני העזיבה? מכיוון שתאריך גיוס למשטרה מודיעים לי בערך שבועיים לפני ולא חודש.
מה החוק אומר בעיניין זה?
באחד האתרים קראתי שניתן להודיע סמוך לגיוס..
הטם זה נכון? ומה הכוונה לסמוך?
תודה מראש:)
אחותי עברה ראיון עבודה ואת כל השלבים בחברת ביטוח גדולה כלשהי (לא אחשוף את שמה) כאשר במהלך האחרון לאחר הראיון גילתה שהיא בהריון וממש שמחה....
חברת הביטוח התקשרה להודיע לאחותי שלי שהיא התקבלה לעבודה והם רוצים אותה ליום ניסיון כדי לבדוק האם העבודה מתאימה לה. אחותי שהתקשתה להסתיר את שמחתה על גילוי ההריון רצתה להיות שקופה עם החברה ובטלפון עם המנהלת משאבי אנוש ציינה שרוצה להתחיל ברגל ימין ללא כל סודות וסיפרה להם שגילתה לפני כמה ימים שהיא בהריון (למרות שבתכלס היא ממש לא חייבת...).
מנהלת משאבי האנוש המשיכה בשלה וציינה שהיא כן רוצה שהיא תבוא וזה לא משהו שאמור להביא מכשול בעבודה אלא להיפך בירכה אותה במזל טוב !
אחותי מאוד שמחה וכמובן שהגיעה ליום ניסיון שבו ישבה שעתיים וצפתה בעבודה. לאחר מכן מילאה טפסים והבטיחו שיחזרו אליה לגבי תחילת עבודה.... עבר מאז שבועיים אף אחד לא חזר לאחותי, מה גם שהיא מנסה להשיג את המנהלת משאבי אנוש והיא כמובן מסננת אותה... בקיצור יש כאן עילה לתביעה נכון?
הרי ברור שלא קיבלו אותה רק בגלל שהיא בהריון והיא לא יכלה להגיד זאת בטלפון אז העדיפה לעשות זאת מאחורי גבה בדרכי סינון ואי חזרה אליה... מה עושים במקרה כזה של אפליה ברורה?
חשוב לציין שאחותי כבר חתמה על טפסי 101 והביאה פרטי חשבון האם אין זה אומר התחלת עבודה ורקע של אפליה על סמך הריון בלבד?
שלום,
אני עובד בבית קפה כבר כ3 שנים והיום הודעתי על התפטרותי (סיבות אישיות). מנהל המקום טוען כי על פי חוק הוא אינו חייב לשלם לי כלום.
האם הוא צודק?
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
מכיוון והתפטרת אינך זכאי לפיצויי פיטורין. יש לבדוק שקיבלת לאורך השנים את כל הזכויות הסוציאליות המגיעות לך. כמו כן בדיקה מדוקדת לאן הועברו הכספים המיועדים לפנסיה, קרן השתלמות.
שלום,
אני עובדת בארגון גדול מעל 7 שנים ומחזיקה בקביעות. לפני כחודשיים הגשתי מכתב התפטרות עקב סיבות אישיות ואי רצון של מקום עבודתי להעביר אותי לתפקיד אחר שביקשתי (לא קידום).
לאחר פנייתי אושרו לי תשלום הפיצויים. בנוסף, למרות ההתפטרות ולמרות שלפי סעיף הודעה מוקדמת עליי היה להגיש את המכתב חודש לפני העזיבה בפועל, לבקשת מנהלי הישיר הגשתי לפי תאריך של חודשיים קדימה.
במהלך אותם חודשיים נקבע לי שלא מיוזמתי ראיון לתפקיד שביקשתי מלכתחילה ובאותו ראיון גם נאמר לי שהתקבלתי. במקביל נאמר לי ע"י מנהלי הישיר כי בשעה טובה ומוצלחת אני יכולה למשוך את מכתב ההתפטרות כיוון שאני עוברת לתפקיד המבוקש ב 1/7.
ביקשתי מכתב מסודר לפני שאמשוך את מכתב ההתפטרות ומאז עבר חודש של מריחות ומשיכות מצד מח' משאבי אנוש עד שלבסוף כ-12 יום לפני מועד הפסקת העבודה שנרשם במכתב ההתפטרות נרשם לי במייל כי ההעברה לתפקיד לא אושרה וכי מכתב ההתפטרות בתוקף.
שאלתי - האם לאור התשובות שקיבלתי בע"פ ולאור העובדה שקיבלתי תשובה רשמית רק לאחר חודש ממועד הריאיון ו-12 יום בלבד לפני מועד העזיבה אני יכולה לדרוש מהם להעביר אותי לתפקיד המבוקש?
במידה ולא - כיצד אצליח לקבל דמי אבטלה לאור התנהלות זו?
בתודה מראש,
מ.
מדובר בהרעת תנאים. וישנם אופציות וכלים משפטיים שניתן להפעיל. במקרה של הרעת תנאי עבודה, ניתן להתפטר בדין מפוטר ולקבל פיצויי פיטורין. להמשך בירור אנא פני למשרדינו.
עד לא מזמן הייתי חייל בצבא קבע. לפני מספר חודשים הודיעו לי כי ישנה כוונה לפטר אותי במסגרת הקיצוצים שנעשים בצבא.
לפני מספר ימים קיבלתי טלפון לפיו עליי להשתחרר בעוד כיומיים (מרגע קבלת הטלפון), כאשר למחרת נדרשתי להגיע לשם ביצוע טופס טיולים וביום שלאחר מכן להשתחרר באופן סופי בבקו"ם. תאריך זה איננו מקרי שכן ביום שלאחר התאריך שנמסר לי היתה אמורה להימלאות לי בדיוק שנה אחת בתפקיד.
ניתן היה להבחין בדוחק של הצבא להביא לשחרורי המהיר בכך שכשהגעתי לבקו"ם תאריך השחרור לא הספיק להיות מעודכן במערכת (דבר שעיכב אותי מספר שעות) כמו גם זמן ההתראה הקצר לפני שהיה עלי להתייצב בבקו"ם (על זכותי להתראה מספקת לפני עת הפיטורים חייבו אותי לוותר במסמך מספר שבועות קודם לכן).
לאחר קריאה קצרה באינטרנט ראיתי כי הליך זה עושה רושם כהליך שאינו חוקי ביחוד מכיוון שניכרת העובדה כי נעשה שלא בתום לב.
לצערך הרבה חיילי צבא קבע אינם כפופים למערכת דיני העבודה ולכן אתה לא נמצא בפורום הנכון על מנת לקבל סיוע. הצבא פועל לפי חוקים אחרים לחלוטין ואתה צריך למצוא עורך דין שמכיר את הדינים המתאימים לאנשי קבע.
ב 4/13 פוטרתי ממקום עבודתי וזאת למרות שעידכנתי את האחראי עלי שאנחנו בהליכי טיפולי פוריות. אני וזוגתי עדיין עוברים טיפולי פוריות. ברשותי מסמך המעיד כי חודשיים לפני הפיטורים כבר היינו בהליך הנקרא ״בירור פיריון״,ההליך התבצע במחלקת ה ivf של בית חולים תל השומר. האם ההליך הזה, המהווה את הבסיס של טיפולי הפוריות עצמם, הקנה לי הגנה מפיטורים? אם כן,האם אני יכול לתבוע את המעסיק על פיטורים לא חוקיים?
שלום אני סטודנטית באופ' האם מגיעה לי חופשה שהיא לא על חשובני לטובת לימוד למבחן ? בערך כשבוע האם קיים חוק או נוהל שכזה? והאם למעסיק יש אפשרות להעביק אותי למרות שנמסר לה מראש שיש לי בחינה ?
שלום
אני עובדת בשכר חודשי והמעביד שלי טוען שזה לא חוקי אם חסרה לי שעה ביום מסויים להשלים את השעה ביום אחר באותו החודש. מה שחשוב זה שבסיכומו של חודש יהיו לי את אותם השעות על פי הבנתי.
אשמח לדעת איפה זה כתוב בחוק.
תודה