היי אני ממש מיואשת ואולי פה אני אקבל קצת תשובות..
לפני כמעט 3 שנים עבדתי בחנות של רשת ספורט מוכרת בכל הארץ.
עבדתי שם 4 חודשים קיבלתי תלושי
משכורת והכל.
בחודש האחרון הצ'ק שקיבלתי והפקדתי לחשבון חזר - אני הייתי בחו"ל באותו זמן והבוס שהיה לי משך אותי ואמר לי כל הזמן שבקרוב אקבל את הכסף ושמודעים לזה וככה נמשכו להן 3 חודשים עד שחזרתי לארץ. מאז הוא הפסיק לענות לי.
פניתי לעורך דין בתקווה לתבוע אותם שישלמו לי את הסכום שחזר לי +
בונוסים שהבטיחו שייכנסו לי
במשכורת של חודש אחרי, (הכל מסתכם בסביבות ה6K שמתוכם 3500 בערך הסכום של הצ'ק שחזר), לצערי העורך דין שהייתי אצלו משך אותי הרבה חודשים.. הוא אמר לי שהגיש תביעה מה שלא קרה - ורק שלחנו מכתב לרשת (חבר שלי הלך אישית והחתים אותם על קבלת המכתב) באותה תקופה החברה הייתה בפשיטת רגל. כרגע החברה כבר לא עומדת בפשיטת רגל ולפני 4 חודשים מתברר שהמזכירה של עורך הדין שטיפל לי בתיק שלחה בטעות שוב את המכתב (כי ביקשתי ממנו שיביא לי את כל החומר והיא כנראה חשבה שצריך לשלוח את זה) והם התקשרו אלי ורצו לשבת להגיע להסדר - כמובן לשלם לי את הצ'ק שחזר ולהגיע להסדר כלשהו על הסכום הגדול שכבר הצטבר מהלנת השכר..
הם אמרו שיחזרו אלי לתאם פגישה ומאז הם שוב לא עונים.
החברה כרגע לא בפשיטת רגל אבל מתברר לפי מה שהבנתי מהעורך דין החדש שלקחתי שלא בטוח שיאשרו לי
הלנת שכר כי לא הוגשה תביעה בשנה הראשונה אלא רק מכתב לפני תביעה (מה שאפילו לא ידעתי!!)
לצערי - גם העורך דין החדש לא עשה כלום!!! כבר חודשיים שאני מחכה לתשובה ודיברתי איתו היום מתברר שהוא שכח מיזה ולא באמת עשה משהו חוץ מהמסמכים שהבאתי לו (לא שילמתי לו כלום..אבל רק בגלל שהוא אמר שלא צריך עדיין, קיצר לא רציני)
באוקטובר יעברו 3 שנים מאז שחזר לי הצ'ק והבנתי שזה הזמן שכבר אני לא אהיה זכאית אפילו לקבל כסף על הצ'ק שחזר.
אני כבר לא יודעת מה לעשות. נפלתי על 2 עורכי דין שסתם גררו את זה ואני לא יודעת על סמך מה בוחרים
עורך דין אמין כרגע אני מחפשת מישהו חדש
השאלה שלי פה היא, אם חשבתי שהעורך דין הגיש תביעה בשנה הראשונה, והוא לא יידע אותי שהיא לא הוגשה, יש סיכוי כלשהו שאוכל לקבל לפחות חצי מהפיצויים שמגיעים לי? מדובר על הלנת
שכר של כמעט 3 שנים! את הצ'ק משכורת שיש לי עליו
תלוש עדיין לא קיבלתי גם.
מיואשת וממש אשמח למישהו עם קצת סבלנות שקרא עד פה וידע לייעץ לי ולתת איזה בשורה מעודדת שיש משהו לעשות בנידון...