שלום,
ביום 23.02.2014 התחלתי לעבוד בחברה קארדאטא מאגרי מידע (ישראל)
בע"מ בעבודה
מהבית. חתמנו על
חוזה דרך האימייל, נתנו לי שם משתמש בסקייפ ועבודה הייתה דרכו.
ביום 09.03.2014 לא שולם לי
שכר וגברת שאני עבדתי איתה הפסיקה להיכנס לסקייפ, ניסיתי לתפוס אותה בטלפון אך נשארתי ללא מענה, למרות זאת המשכתי לעבוד, ביום 10.03.2014 דברתי עם מישהו במשרד שאמר לי שהייתה תקלה והמשכורת תשולם ב 15 לחודש ואם אני רוצה יותר פרטים נתן לי מספר של הנהלת חשבונות.
שם אמרו לי שהייתה תקלה בבנק ולכן הכסף יכנס או ב14.03.2014 או ב 16.03.2014. ביום 12.03.2014 הצלחתי לתפוס בטלפון את הגברת שנתנה לי עבודה בפועל, והיא אמרה לי שהיא לא נכנסת לסקייפ ולא נותנת עבודה חדשה בכוונה עד שלא תיכנס
משכורת. אך שאני אמשיך לעבוד וירשום את כל השעות.
ביום 16.03.2014 המשכורת לא שולמה. בהנהלת חשבונות אמרו לי שיכול להיות שאני אקבל שכר של פברואר ומרץ ביחד אבל יבדקו את העניין הזה, וגם יבדקו מה קורא עם המנחה שלי ולמה היא לא נכנסת לסקייפ ויחזרו עלי יותר מאוחר. לא חזרו עלי.
ביום 17.03.2014 לקחו ממני יותר פרטים ועוד פעם אמרו לי שיחזרו עלי יותר מאוחר, אף אחד לא התקשר,ולא ענה לטלפון כשניסיתי לתפוס אותם. אותו יום גברת מסקייפ מחקה אותי מרשימת חברים שלה.
18.03.2014 עוד פעם דברתי עם הנהלת חשבונות התברר שעד עכשיו לא בדקו מה קורא איתי. שאלו עד איזה תאריך בפועל עבדתי, ואמרו שאני אקבל שק מזומן לבית תוך 7 ימים. בקשר לזה שמחקו אותי מסקייפ זה נירא לו מוזר שיבדקו ויחזרו עלי.