גנבו לי טבעת אירוסין יקרת ערך בחדר השירותים במקום העבודה.יש לי מישהי שאני חושדת בה אבל משום מה מנהל העבודה לא זימן אותה לתשאול .התלוננתי במשטרה אך הם סגרו את התיק מבלי לחקור אף אחד ובפרט את אותה עובדת.מה אני יכולה לעשות בנידון.תודה
רצית לדעת האם משכורת 13 משולמת רק אחרי 12 חודשים ראשונים בעבודה או אחרי כל 12 חודשים ?
האם זה ניקבע בחוזה עבודה אישי ?האם זה ניתן רק למנהלים או גם לעובד זוטר?
האם יש מקומות עבודה שלא נותנים לעובדים הפשוטים אבל למנהלים כן נותנים?
תודה רבה מראש
אני אמורה לחזור לעבודתי לאחר חופשת לידה בתחילת חודש אפריל 2014 והיום הודיעו לי שנלקחה ממני המשרה שהיתה לי ושאני עוברת לעבוד במשרה פחות טובה שהיא לא התחום שבו התעסקתי קודם לפני שיצאתי לחושפת לידה. כמובן שאף אחד לא שאל אותי, פשוט הציבו לי עובדה. המנהל הישיר שלי בחברה אמר שלא יהיה שינוי המסגרת המשרה מבחינת שעות עבודה וכי אני ארוויח שכר זהה. אני לא ממש רוצה לעבור למשרה אחרת! מה אומר החוק לגבי מצבי?
אני פנסיונר שעובד באותה עמדה בשעות הבוקר מזה כארבע שנים. המנהל שלי רמז לי שהוא רוצה להעביר אותי למשמרת צהריים/ערב או לעמדה אחרת. האם זה נחשב הרעת תנאי עבודה שבגינם אני יכול להתפטר ולדרוש פיצויים? ולגבי כספי הפנסיה,אם אחרי שאני אפוטר/אתפטר,וארצה למשוך אותם, האם אני כפנסיונר,צריך כמו כולם לשלם מס של 33% ?
התחלתי לעבוד במסעדה השבוע והמעסיק שלי לוקח את הטיפים לעצמו ונותן לנו רק תשלום של 26 ש"ח לשעה בלבד ואף אחד מהמלצרים לא מקבל טיפים למעשה... האם זה חוקי ותקין?
הודעתי למעסיק על סיום עבודתי בסוף החודש , הוא בא ואמר לי .. תלך מעכשיו לא צריך אותך . אבל אני לא רוצה לשבת חודש ללא עבודה .. האם זה חוקי ?! האם הוא יכול לאלץ אותי לפרוש לפני המועד שנתתי לו ?!?
אני אחות בביה"ח ביקור חולים. המעביד שילם רק 50% מהשכר, כששאר הכסף מתחלק ל-2. %30 אולי ישולם ו20% הולך למלווה לביה"ח בניגוד לרצוני.
האם אני מחוייבת על פי דין להמשיך להגיע לעבודה? זה עניין שמתמשך כבר מס' שנים ולאחרונה המצב החמיר. האם בית החולים יכול לאלץ אותי לתת את הסכום הזה למלווה, למרות שאיני מעוניינת בכך?? בנוסף לכך הם לא משלמים כבר שנה קרנות פנסיה, והשתלמות. מה אני יכולה לעשות מבחינה חוקית?
אני אחרי לידה חזרתי לעבודה אחריי שלושה חודשים. עבדתי חודש ימים בלבד בחברה ואחרי חודש הקבלן שמעסיק אותי הפסיד במכרז ופיטר אותי מיידית. שולמו לי פיצויים אמנם אך הבנתי שכנראה אלה פיטורים לא חוקיים - אשמח לשמוע חוות דעת מטעם עורך דין !
שלום התפטרתי מהעבודה עם מכתב רשמי ונתתי למנהל לפי החוק תאריך סיום העבודה הודעה מוקדמת חודש מראש לפי הוותק שלי .. יומיים אחרי הוא בא ואמר לי לך הביתה אני לא צריך את ההודעה המוקדמת . האם הוא חייב לשלם לי משכורתי ?!
הגיע אלי חיילת שהיא חברה של חברה, וצריכה מאד עבודה. אני רוצה להעסיק אותה כשכירה אצלי בחברה, למרות שאין לה אישור מהצבא לעבודה. כמובן שאתן לא את כל הזכויות המגיעות לעובד ושכר הוגן. האם יש בעיה חוקית מבחינתי עם העסקת עובדת שהנה חיילת בשירות סדיר בצה"ל או שזאת רק בעיה שלב?
יש לנו בסופר מרקט עובד שחשוד בגניבת מוצרים. אנחנו מחכים לניתוח של הסרטי אבטחה ומסקנות של חוקר פרטי ששכרנו. בנתיים אני רוצה להתקשר אליו ולהגיד לו לא להגיע לעבודה - פשוט להקפיא את העבודה שלו ללא שכר עד גמא הבדיקה.
הוא מועסק בסופר מרקט כבר שנתיים וחצי לפי החוק והכל היה תקין עד שהתברר שהוא כנראה גנב מוצרים. האם זה חוקי להקפיא את העבודה שלו בנתיים ועד שיהיו מסקנות מלאות לגבי הגניבות?
אין לנו שום הסכם קיבוצי. זה עובד שמועסק לפי שכר של 5500 ש"ח לחודש במשרה מלאה. אנחנו לא רוצים שהוא יחזור לעבודה כי הוא חשוד בגניבה. מה עושים? מה החוק כן מתיר לנו לעשות?
שלום, אני הגשתי תביעה לדמי אבטלה. עבדתי שנתיים כשכירה בחברה ואחרי חופשת לידה התפטרתי. הבעיה שקצת איחרתי לקחת את ההחלטה הזאת ועשיו חסר לי 10 ימים להיות זכאית לדמי אבטלה. בתקופה שלאחר החופשת לידה, עבדתי כמה שבועות אצל משהוא לשמור ילדים אבל המעסיקה שלי לא דיווחה אותי לביטוח לאומי. האם אפשר לעשות את זה רק עכשיו? והאם הימים האלו יכנסו לחשבון של ימי עבודה שלי לפני התביעה? זה לא יראה חשוד....? תודה
אני נמצאת בחופשת לידה
מסיימת אותה ב 29.4.14
הגשתי לעבודה מכתב התפטרות שאני מסיימת לעבוד בתום חופשת הלידה. אם אני מודיעה לעבודה מראש עדיין יהיה לי תק' ענישה של 90 יום לחתום אבטלה?
איך ניתן להתפטר אחרי חופשת לידה ולחתום ישר בלשכה?
שלום, אני מחסנאי עובד משרה מלאה 9 שעות. העבודה היא פיזית, נותנים לי חצי שעה הפסקה לצהריים ולא יותר. השאלה שלי האם מגיע לי הפסקות קטנות חוץ מחצי שעה לצהריים. רוצה לציין שכל היום אני עומד על רגליים ואפילו אין לי כסא, תודה
התפטרתי מעבודתי בתאריך 10/11/13, לאחר כחודש וחצי פניתי לחברת הביטוח לברור לגבי כספיי מקרן הפיצויים שאליה הפרשתי במשך כ 4.8 שנים כל חודש כסף, לפי חברת הביטוח, החברה שבה עבדתי לא הפרישה את הכספים כפי שהייתה צריכה ושחסרות פרמיות על שמי, בינתיים מאז עברו כמה וכמה חודשים ועדין הסחבת נמשכת, לצערי אני לא יודעת לאן לפנות ומה לעשות, האם תוכלו לייעץ לי? האם אין ברירה אלה לקחת עורך דין?
האם עובד גלובלי יכול לקזז בשעות עבודה על חשבון יום אחר שבו עבד מעבר ל 9 שעות בתנאי שסה"כ שעות העבודה בחודש לא יפחתו מ 186 שעות?
נ.ב - בהסכם עבודה שלי לא הוגדרו כמות השעות בהנוספות בחודש
בכל זאת, אם עבדתי ביום אחד מעבר ל 9 שעות עבודה, האם אני יכול לעבוד ביום אחר פחות מ 9 שעות ?
או במילים אחרות, אם לקראת סוף החודש אני רואה שעבדתי מעבר ל 186 שעות בחודש, האם אני יכול לעבוד פחות מ 9 שעות ביום בשאר הימים? כמובן בתנאי שזה לא פוגע בתפקוד לעבודה.
עובדת בבית דפוס בדיוק שנה ולפני כן עבדתי שנתיים במקום עבודה שירות לקוחות שם הפרישו לי פנסיה ופיצויים להראל אני כל הזמן מבקשת מהמעסיק שלי שישלם לי פנסיה והוא לא מטפל בזה הוא מחפף אותי אני זכאית לקבל מהיום הראשון שהתחלתי לעבוד. מה אני אמורה לעשות בשביל לקבל את מה שמגיע לי לפי החוק? האם זה לא חוק מחייב לשלם פנסיה לעובדת כמוני?
כמובן הדבר לא חוקי.
ניתן לפנות במכתב דרישה למעסיק ובאם אין ברירה להגיש תביעה לבית הדין האזורי לעבודה.
מוטב לפנות לייעוץ משפטי קודם לכן - משרדנו עומד לרשותך.
עבדתי בחברת מודיעין אזרחי בתפקיד אבטחה במשך כמעט 5 שנים, בחודשים האחרונים הורידו לא את המשכורת משמעותית ומכתב פיטורין קיבלתי במייל ללא הודעה מוקדמת. אשמח לדעת כיצד אני דורש את הפיצויים על כך? מה אני אני אמור לדרוש מהמעסיק בעקבות הפיטורים ?
פוטרתי מעבודתי לאחר שנתיים עבודה. נערך לי שימוע ובו הועלו טענות שונות , ולמחרת בבוקר ניתן לי מכתב פיטורין, בד בבד הגיע מנהל חדש להחליף אותי וסולקתי מהסניף אותו ניהלתי.
יש לציין כי חצי שנה לפני כן העלו לכל המנהלים בחברה את המשכורת אולם לי לא, זאת חרף פניות חוזרות ונשנות מדי חודש לממונים עליי כולל למנהל משאבי אנוש לגבי עדכון השכר, ולכן אני חושב שהיתה להם כוונה מראש לפטר אולם לא היה להם על מה.
אני עובד מדינה, האוטובוס הראשון יוצא בשעה מאוחרת כך שאני מתייצב במקום עבודתי כרבע שעה רחרי הזמן בו עליי להיות. המעסיק החליט להעניש אותי בשל כך למרות שהסבאתי שאין לי דרך אחרת להגיע פרט לתחבורה ציבורית. האם אני זכאי להחזר כספי למונית?
אני עובד גם שבתות.
שלום וברכה! אני עובד בחברת דואר ויום אחד זרקתי מכתבים של חלוקה לפך מיחזור שבעקבות כך טוען המנהל שלי שהם קיבלו קנס גבוהה. הוא קרא לי וסיפר לי את זה וביקש שאכתוב לו מכתב התנצלות שיעזור לו לבקש פטור מהקנס שהוא טוען ואז במקום אמר לי שאני מפוטר.
אני עובד שם 9 חודשים. שאלתי היא אם הוא יכול לפטר אותי ככה מהרגע כי כאילו עשיתי משהו לא בסדר ואם כן האם אני זכאי למשהו? (פיצויים, ימי חופש מצטברים וכו')
בעת השהייה בחופשת לידה על המעביד להפריש את ההפרשות לביטוח הפנסיוני .
חובה זו אינה חלה בעת החופשה ללא תשלום. עובד המבקש להימנע מפגיעה בזכויותיו באשר לביטוח הפנסיוני יכול להמשיך ולשלם עבור רכיב זה מאחר ורצוי לשמור על רציפות ההפקדות, גם בעת החל"ת.
אני גר בפ״ת,בימי שישי אני עובד בת״א עד 19:00. כאשר ההסעה/מונית השירות מחזירה אותי לפ״ת,היא מחזירה אותי למרחק הליכה של כ 20 דקות מהבית. האם המעסיק צריך להורות להסעה לקחת אותי עד הבית,או לחילופין לממן לי הסעה מנקודת הפריקה של ההסעה ועד הבית? והאם אני יכול לבקש תשלום רטרואקטיבי?
כנראה הסברתי את עצמי לא נכון,מנקודת הפריקה של מונית השירות/ההסעה עד לבית שלי ישנו מרחק הליכה של כעשרים דקות. האם אני יכול לדרוש שההסעה תשים אותי בבית,או לחילופין לבקש מונית מנקודת הפריקה עד הבית?
RE: RE: נסיעות
אורן
01/01/1970 02:00
כנראה הסברתי את עצמי לא נכון,מנקודת הפריקה של מונית השירות/ההסעה עד לבית שלי ישנו מרחק הליכה של כעשרים דקות. האם אני יכול לדרוש שההסעה תשים אותי בבית,או לחילופין לבקש מונית מנקודת הפריקה עד הבית?
יש תשובה?
- אני עובד במתכונת של משמרות (6-8 שעות בד"כ).
לעיתים ההפסקה ניתנת באמצע המשמרת ולעיתים בסוף המשמרת.
את זמן ההפסקה מורידים מהמשמרת (בין 15 דקות ל-45 דקות).
רציתי לשאול - האם זה חוקי שבמהלך משמרת מלאה של 8-9 שעות לא לקבל הפסקה ורק בסוף המשמרת לקבל כביכול 'הפסקה'? שגם ככה לא מחושבת במניין השעות.
- בעניין שונה מעט - עבדתי בעבודה מסוימת במשך שנה. במתכנת של משמרות. את ההפסקה קיבלתי במהלך המשמרת לזמן מוגדר של 20 דקות (שמשולם ע"ח המעסיק)
. האם זה חוקי לתת הפסקה רק של 20 דקות?