אני לא מבינה ישראלים ואיך הראש שלהם עובד,איך אפשר להסיק שאם לאדם יש בגרות מלאה אז האדם הזה יצליח לבצע משימות או בכלל להיות מסור ולדעת לעבוד ולהיות אחראי?
בשביל מה לעזעזל צריך תואר כדי לעבוד כמזכירה/פקידת קבלה/מנהלת משרד?
לדעתי הכי חשובים הערכים,המוסר,היושרה וכל השאר נלמד ונרכש.
עצוב מאוד וחבל מאוד שאנשים לא מבינים את זה.
תואר ובגרות מלאה לא מעידים כלום על האדם,רק שהוא "משכיל" בן אדם יכול להיות גם משכיל בלי תואר כי פשוט אוהב ללמוד ולקרוא ולדעת.
לא חייבים תואר או בגרות מלאה כדי לעבוד בעבודה "מכובדת". שמלשמים בה 6500 בקושי ושאנחנו סוג של מבזבזים את זמננו כדי להרוויח את ה6500 האלה במקום להגשים את חלומנו.
אם היה לי כסף היתי רק משקיעה בעצמי ובחלומות שלי.
אז לא נורא גם אם אני שולחת ביום מיליון
קורות חיים ואף אחד לא שם עלי ולא מתקשר אלי כי עבדתי הרבה שנים בטיפול בקשישים וטיפלתי בילדים,או שקוראים לי לודמילה ויש גזענים בארץ.
עצוב לי שאני בארץ מגיל 7.5 מכיתה א' ולא מצליחה למצוא עבודה מסכנה כפקידת קבלה ב6500 ש"ח מסכנים שלא יספיקו למחיה
בתל אביב ושאני צריכה לעבוד בעוד עבודה בערב להשלמת הכנסה רק כדי להצליח לשרוד ולצאת מהחובות(מאז שעלינו לארץ אני חיה בת"א,לא רוצה ולא מכירה עיר אחרת שארצה לחיות בה,אלא אם כן זה יהיה במושב עם בעלי).
אני אוהבת את הארץ ואת האנשים החמים שיש בארץ אבל לפעמים עצוב לי לחיות פה כי לא נותנים הזדמנות והרב זה פרוטקציות וקונבינות ואני מייחלת לחיים פשוטים חיים שוויונים חיים מכובדים ומכבדים.
מקווה שיום אחד זה יקרה,עד אז אמשיך לעבוד בעבודות כפיים ולהרוויח את לחמי.