שלום ותודה מראש!
עבדתי במקום שמגדיר את עצמו כגוף מתווך בין אנשים שמחפשים הלוואות חוץ בנקאיות וגופים חוץ בנקאים (אני חושש שהמקום גם הונאה), עבדתי שם כשבוע וחצי ולא הוחתמתי על טופס 101 החל מהיום הראשון, לאחר שעזבתי ניסיתי במשך שבועיים להעביר לו את הטופס רק שמצדו היה חוסר מענה, כאשר הגעתי אליו למשרד הוא גם לא היה שם .
חשוב לציין שהבאתי איתי עוד 3 חברים שעוברים איתי את אותו התהליך ואני מדבר גם בשמם.
כשהגעתי אליו למשרד המזכירה / השירות לקוחות שלו אמרה שלחברים שלי ביכלל אין צ׳קים בגלל צ׳ארצ׳בקים שהיו להם, התקשרתי אל הבעלים של המקום ואמרתי לו שאם עד שעה הוא לא מגיע אני מתקשר למשטרה (שם הוא שיחק אותה ״תעשה מה שבא לך״) .
אחרי שהגיעה הוא משך אותי במשרד מ11 וחצי עד 14:00 עד שבסוף סוכם שביום למחרת(11.7) יהיה צ׳קים עם תלושים , כל הזמן הזה העברתי איתו בצעקות ותיעדתי הכל בגלוי , הוא גם ידע שאני מצלם ומקליט אותו.
יום למחרת שאחד אותם החברים שעבדו איתי נסע לקחת צ׳קים בשם כולם גם לזה לקח מספר שעות וכשהחתימו את הצ׳קים הם היו ל-30.7 כששאלתי אותו למה ל30 הטענה שלו הייתה שאן לו כסף ביתרה כרגע וגם ביקש שלא נפקיד לפני התאריך (נעזוב את זה שהתלוש הכי מפוקפק שראיתי ושגם על מה הוא מתבסס ? לא חתמנו על שום
חוזה העסקה).
לאחת מהחברים שהבאתי איתי נאמר לשלוח במייל את הטופס 101 ושם אמרתי לה שגם תשאל מה עוד נדרש ממנה להעביר כדי לקבל את הכסף שמגיע לה ונחשו מה? בנתיים ללא מענה.
כדרך אגב כל הסיפור הזה ומדובר בסה״כ אולי ב-5,000₪ של כולנו יחד .
אשמח לקבל הכוונה לגבי מה מומלץ לעשות במקרים כאלה, למי ניתן לפנות? אפשר לסיים את זה יפה? אפשרי להוציא מזה משהו כעוגמת נפש על המחסור
במשכורת?