ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/08/2023 13:03
יעלי 03/08/2023 13:03
שלום, שמי יעלי אני מדריכת חוגי כושר נשי בקאנטרי בצפון. כשהתקבלתי לעבודה המעסיקים התנו זאת בעבודה עם חשבוניות והחתימו אותי על הסכם. הדרישה של המקום היתה עבודה כפרילנסרית. ביקשתי להעלות את תעריף שיעוריי פעמיים ב12 שנים וזה הסצכם בעלייה של 20% כל התקופה (במקום דאגו לאיים בעדינות שימצאו מישהי אחרת) מאז 2015 אני מרוויחה אותו הדבר. לאחרונה ביקשתי להעלות את התעריף לסכום מסויים והמעסיק שייתן תשובה. הוא לא חזר אליי עד ששלחתי לו הודעה שאני מעלה בסכום חלקי עבור חודש יולי ומלא באוגוסט ושאם הוא לא יענה אני רואה זאת כהסכמה מצידו. היו מספר חילופי דברים בהם הוא אמר שהגישה שלי לא מקובלת עליו, שהוא קובע כמה ישלם לי וכו'. הגשתי חשבונית על הסכום החלקי ולפני כן אמרתי שאני לא יכולה לדרוש פחות מזה . ידוע לי שיש עוד מדריכים ומדריכות שמרוויחים יותר ממני ובשיחה איתו הוא אף הודה בזה שזה נכון. כעת אחרי שהגשתי חשבונית הוא לא מוכן לשלם מה שביקשתי, רק מה שהוא קבע. האם הוא יכול לעשות דבר כזה? האם אני נחשבת ביחסי עובד מעביד ?אני 12 שנים קבועה במערכת, משתמשת בציוד המקום, הולכת לפי לו"ז חופשות שהמנהל קבע, הם מאשרים החלפות שאני מביאה במידה ויש, הוא אמר שהוא קובע ולא אני, והתבטא כמה פעמים בצורה מתעמרת כלפי העובדים בהודעות בווטסאפ. היו עוד דברים כמו בקשה ממני להוריד תעריף בתקופת הקורונה מצד אחד מתעלמים מבקשותיי, לא מפרסמים אותי, לא משלמים תנאים סוציאליים, אין מתנות לחג כביכול אין יחסים ומצד שני באים בדרישות ומנסים להחליט איך אנהל את העסק. אני ממש זקוקה לייעוץ, אין לי איך לממן ואני שוקעת בחובות לבנק. תודה, יעלי

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עצמאית לא מוערכת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה