ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
31/07/2018 08:18
לירון 31/07/2018 08:18
בחודש פברואר התחלתי עבודה חדשה. במהלך ראיון עבודה סוכם על גובה השכר שלי ועל היקף שעות המשרה.

לא נחתם הסכם עבודה כי בין היתר, המעסיק שלי אמר שאין לו הסכם עם אף עובד ושלא אדאג.

מאז בכל חודש, הוא משלם לי משכורת לא לפי מה שקבענו.

הוא לטענתו אומר לי שהחישוב הוא לפי שכר שעתי (אפילו שאני והוא סיכמנו על סכום גלובלי לחודש עבודה ולא על סכום שעתי), ובגלל שיש חודשים שהם יותר קצרים או יותר ארוכים, אז בממוצע השנתי זה יצא בדיוק מה שסיכמנו.

עליי זה לא היה מקובל כי בין היתר גם בחודשים "הארוכים" כביכול, עדיין לא הגעתי למה שסיכמנו.

בכל חודש הוא טען שנסדר את זה אבל זה לא הסתדר.
לאחר 4 חודשי עבודה גיליתי שאני בהיריון בחודש 4 ומאז הוא שינה את ההתנהגות אליי, מתחיל לאיים שעושה לי טובה שהוא מחזיק אותי, אמר לי בפנים שאם הייתי אומרת לו שאני חושבת להיכנס להיריון בשנתיים הקרובות הוא לא היה מקבל אותי (בקיצור כל מה שאסור).

עכשיו שוב יש לי סיפור עם המשכורת כי הנושא מין הסתם לא טופל.

ביקשתי לדבר איתו על הנושא אבל מושך אותי כל הזמן בטענה שהוא עסוק.

במקביל הוא אמר לי (לפני שבועיים) בשיחה שהיא "על הדרך" שהוא רוצה שאני אגיע לשימוע כי הוא לא מרוצה מהעבודה שלי. הוא לא קבע מאז שום שימוע.

איך אני יכולה להגן על השכר שקבעתי איתו מראש והבטיח לשנות אותו?

מה אני יכולה לעשות אם פתאום הוא מחליט שלא לשנות את המצב?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: רוצה לדעת את הזכויות שלי - פורום זכויות העובד ודיני עבודה