ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/12/2020 18:22
הדס 30/12/2020 18:22
היי!

נוצרה לי דלקת בגיד / תעלה קרפלית מעבודה מאומצת במעבדה. היה עומס עבודה עצום בחודש האחרון, והגעתי למצב שאינני יכולה אפילו להקליד במחשב או ללחוץ על עכבר. ניגשתי לרופא משפחה, הוא רשם לי תרופות וסד ליד ונתן כמה ימי חופש (עם אופציה להארכה).

אני בחופשת מחלה כבר כמה ימים, אבל היום דיברתי עם העבודה לגבי הכרה בפציעה במסגרת העבודה, נאמר לי שלא אהיה זכאית לתשלום על ימי המחלה שלי (יכול לקחת עוד הרבה זמן) ושאני צריכה להגיש בקשה לביטוח לאומי. ביטוח לאומי דורשים רופא תעסוקתי, שדורש הפנייה מכירורג כף יד. זה יכול לקחת חודשים רבים, ועד אז כבר היד תבריא עקב היותה בסד ואני עם תרופות ומנוחה.

נאמר לי מהעבודה שיש סבירות גבוהה שביטוח לאומי לא יכיר בפציעתי ואשאר ללא משכורת על ימי המחלה שלי. הייתכן דבר כזה במדינת ישראל? עובד שמציג התדרדרות רפואית לאורך תקופה, עד אי יכולת שימוש בזרוע לעבודתו השוטפת (בגלל עבודה מאומצת מאוד), מנהל המשמרת מודע להתדרדרות ורואה אותה מתרחשת בפועל, ומקום העבודה אינו מגבה את העובד? אינני יודעת כמה ימים עוד אשב בבית עם סד על היד. אינני יודעת כמה משכורת עוד אפספס והאם ביטוח לאומי בכלל יראו קשר בין העבודה (פיפטציה מרובה מאוד כמעט ללא הפסקות) לבין בעיה בגיד או תעלה קרפלית (למרות שזו תופעה די מוכרת).
עצה?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פגיעה בתעלה הקרפלית - פורום זכויות העובד ודיני עבודה