ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
17/03/2019 10:06
ר.א 17/03/2019 10:06
לפני כ-שנתיים וחצי התחלתי לעבוד במשרד של קבלן פרטי.
חודשיים-שלושה אחרי שהתחלתי לעבוד בישרתי לו שאני בהיריון (נכנסתי להריון חודש אחרי שהתחלתי לעבוד).
עבדתי עד חודש 8 ויצאתי לחופשת לידה מוקדם (סך הכל 7 חודשים)
כשחזרתי לעבודה סיכמנו שאעבוד מ8 עד 2:30 בלי שייפגע לי השכר.
וכעבור פחות משנה שוב נקלטתי.
ב3 חודשים הראשונים הכל היה בסדר ובתחילת חודש 4 התחילו לי צירים מוקדמים וצוואר רחם דינמי
מה1.2 יצאתי ל30 ימי מחלה בהמלצת רופא נשים (תוך
כדי בקשה לשמירת הריון)
כעבור שבועיים הבוס שלי התקשר אלי ואמר שהוא מחפש לי מחליפה קבועה שהוא צריך מישהי ש״לא צעירה ויפה כמוני״ אלא מישהי מבוגרת יותר שכביכול סיימה ילודה ויכולה להגיע ב8 ולצאת ב4 כי יש הרבה עבודה וכו׳ וכו׳ (השיחה לא מוקלטת לצערי כי אין לי את האופציה של ההקלטה)
בהתחלה לא הבנתי מה מו מי עד שקלטתי שהוא ״פיטר״ אותי.
אני מאוד חלוקה כי מצד אחד אני מאוד אוהבת אותו והוא היה מקסים איתי עד עכשיו וגם סוג של מבינה אותו באיזשהו מקום

אבל עכשיו ביטוח לאומי אישר לי רק חודש שמירה ואני כביכול אמורה לשבת 3.5 חודשים בבית ללא שכר?! כי אין לי איפה לחזור , למקום שכבר מישהי יושבת במקומי? להכנס למקום ולהרגיש לא נעים? או לחזור להיות רוב הזמן בימי מחלה כי אני עם צירונים וכואב לי?
מה עלי לעשות?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: צריכה תשובות ועזרה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה