ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
26/06/2014 09:50
טל 26/06/2014 09:50
יש אנשים בעולם הזה שמרשים לעצמם לשפיל אחרים נקודה. אני מזכירה בכיר במשרד, אחד העובדים אצלנו מתעצל לקחת את התיקים שמוציא חזרה למקום אז הוא אוסף אותם ונהיה ערימה של תיקים כבדים שצריך להחזיר, בעצלותו מניח על שולחני ומצפה שאחזיר, נכנסתי לבוס ביקשתי את עזרתו בתחילה אמר שאני אדבר עם העובד רק אחרי ששיכנעתי אותו שאני לא רוצה עימות עם העובד ההוא פנה אליו ואמר לו להחזיר למקום, ---- אבל אז קיבלתי התקפה חסרת מעצורים. מעובד ההוא: אני רואה שאת יושבת מידי הרבה, אני לא רוצה שתשמיני, אני יעשה דיאטה ואת תשמיני, אני לא רוצה שתשמיני,
ומוסיף: אני עובד יקר ל"בוס" את חושבת שהוא רוצה לשלם ביוקר על תיוק אני ארשום לו תיוק את רוצה?! בסדר אם זה מה שאת רוצה.....
למה אמרת ל"בוס" ? אני לא אוהב את זה אני לא אוהב אנשים שעושים דברים כאלה מאחורי הגב... זה לא מתאים לי... (אני:) "בגלל זה פניתי ל"בוס" לא רוצה להכנס לזה"
(הוא:) מה אנחנו בעימות? זה נקרא עימות זה?....
העובד הנ"ל אינו חוסך את שבט לשונו כלפי בעת שאיני עושה כרצונו או עושה דבר שלא לרוחו
"למה את קונה חלב של טרה אני לא אוהב תקני רק תנובה אני לא מבין אותך (בצורה אויינת)
"למה את גוררת את הרגלים הנעלים שלך עושות לי רעש".
עוד משפטים כנ"ל
האם מבחינה משפטית זה מותר אם לא מותר זה בסדר?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: נוהל תקין?! - פורום זכויות העובד ודיני עבודה