ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
23/12/2020 13:06
נדב 23/12/2020 13:06
שלום,
לפני כחצי שנה עבדתי בחברת שמירה עם התחייבות לשנה, כעבור תשעה חודשים בעקבות תקרית במתקן שבו עבדתי ולאחר התנהלות לא הוגנת לפי דעתי מצד ההנהלה הוצאתי מהמתקן והועברתי למחלקת כוח אדם לשיבוץ מחדש. בגלל שעדיין היתי נסער מהאירוע ומכיוון שהיתי לפני חתונה ותקופת מבחנים בלימודים בקשתי בשיחה עם מנהל כוח האדם להקלט במתקן חדש רק לאחר חודש וחצי ואושר לי.
אחרי שהזמן שנקבע חלף התקשרתי לכוח האדם לנסות לקבוע שיבוץ, אמרו לי שיחזרו אלי אבל לא חזרו, אחרי שעבר הזמן של ההתחיבות הנחתי שפשוט "נפלתי בין הכיסאות". לא ניסו ליצור איתי קשר למשך כל שלושה החודשים האלה.
השבוע התקשרו אלי ממשרד עורך דין בדרישה לתשלום קנס בהתאם לחוזה ההתחיבות שחתמתי בתחילת התעסוקה, 1750 בטענה שלא הגשתי מכתב התפטרות ולא נתתי התראה על פיטורים.
כאשר החישוב נעשה כניראה לפי המשמרת האחרונה שלי במתקן (לאחר משמרות זו שבועיים היתי בהמתנה לשימועים).
נוקה מהשכר שלי ימי החופש שצברתי ללא התראה.
אני חושב שהתנהלות החברה אינו כנה או הוגן, כל התקופה שהיתי תחת במסגרת הזמן של החוזה לא עבדתי וגם חודש לאחר מכן.
לאחר האירוע במתקן היו לי כמה שיחות טעונות על המנהלים ומכיוון שלא יצרו איתי קשר כל זמן החוזה או אחרו אני חושב שיש פה נסיון "לתפוס בסיבוב".
מה ניתן לעשות ?
תודה מראש,
נדב

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מה אתם מציעים לעשות? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה