ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
02/05/2013 14:30
ליאת 02/05/2013 14:30
אני עובדת במשרד ממשלתי כמאבטחת דרך חברת קבלן מעל לשנה וחצי(ובחברה עצמה יותר משנתיים). לפני מס׳ ימים חשתי ברע והודעתי לאחראי עליי שאין לי אפשרות להגיע לעבוד,הוא בתגובה החל לאיים עליי בהודעות שבמידה ואני לא מגיעה לעבודה אני לא עובדת במתקן שלי יותר ועליי להגיע למשרד ״לשיבוץ מחדש״. התעקשתי והודעתי שאני חולה ובאמת לא אוכל להגיע ושיש לי ימי מחלה והוא רשם לי בהודעה שלא יעזור שהודעתי ושאני לא עובדת במתקן הנ״ל יותר ועליי להגיע למשרדי החברה. כאשר דרשתי מכתב פיטורים הוא התחמק ואמר תשובצי במקום חדש ״כחוק״. לאחר מס׳ ימים ששהיתי בבית מתוקף אישור רופא קיבלתי הודעה נוספת שנאמר בה ״נשלח אלייך מכתב באשר לאי מתן הודעה מוקדמת כחוק. תגיעי למשרדי הסניף לשיבוץ חדש והחזרת הנשק לזמן מה״ כאשר שאלתי במה מדובר קיבלתי הודעה נוספת ״על זה שסיימת את העבודה ללא התראה״ בכל השיחות וההתכתבויות שלי איתו לא דיברתי על הפסקת עבודה ולא רציתי דבר כזה ולכן הבהרתי לו שאני לא אמרתי דבר כזה וכאשר אני אבריא אגיע לדבר איתו. היום אחרי כשבוע וחצי שאני בבית קיבלתי הודעה להחזיר את כרטיס הנוכחות שלי. ברצוני לדעת מהו החוק במקרים כאלה? האם מותר ״להעניש״ אותי בגלל שאני חולה. כרגע אני עדיין בחופש מחלה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הרעה בתנאים בעקבות מחלה. - פורום זכויות העובד ודיני עבודה