ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
01/03/2013 14:07
שרון 01/03/2013 14:07
אני עובדת באולם אירועים 10 חודשים כמנהלת מחסן.
בחודש האחרון הבוס שלי מעליב אותי באופן קבוע, בהתחלה הוא אמר שיש לו בעיה עם זה שיש לו מנהלת מחסן ולא מנהל, הוא צוחק עלי כל פעם שאני אומרת לו שאין לי מחסנאי ומאוד קשה לי לעבוד לבד. אני עובדת מאוד מסורה ומאוד אחראית, למרות שלא עובד איתי מחסנאי כבר 3 חודשים אני מבצעת את שני התפקידים.
אתמול עשיתי טעות באספקת סחורה למטבח, המעסיק דרש שהגיע מידיית מהבית להביא לו את המפתח את המקפיא. חזרתי לאולם ואמרתי לו שהוא צריך להתבייש שהוא צועק באולם שאני עושה הכל בשביל לדפוק לו אירוע בזמן שאני עושה הכל כדי שלא יהיו בעיות. בתגובה הוא צעק עלי מול שני עובדים נוספים שהיו בחדר, אמר לי זבל וחלאה וצרח שאני יעוף לו מהעיניים. מאז אתמול אני לא מצליחה לתפקד.
הוא סיפר סיפורים שקריים ונבזיים עלי לכל העובדים כגון שקיללתי אותו וזרקתי עליו מפתחות. רציתי לדעת אם אני יכולה להגיד נגדו תלונה או תביעה, היחס שלו פשוט מחפיר.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: השפלת עובדת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה