ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
13/08/2014 03:15
שלום 13/08/2014 03:15
עזרה תשלום שעתיטוב קצת חפירות סליחה מראש (אני ממש טעון )
לפני 3 חודשים נילקח מימני רטרוארטיבי מתלוש הסכר סכום של כ5500 שח בערך ב3 תשלומים כי רשמתי כתובת לא נכונה בטופס 101 רשמתי את הכתובת של ההורים שלי בדרום כי לא הייתה לי כתובת יציבה במרכז

* לפני מספר ימים גיליתי שלא שילמו לי 150% על העבודה שלי במוצאי שבת האותו מקום עבודה (התשלום בפועל הוא 200% כי שהמנהלת שלי הבטיחה )
רק שבפועל זה 150% לשכר +50% תוספת לבונוסים שלי

גיליתי שנרשם לי שכר מינימום בפועל על עבודתי בשבת כי אני זכאי לתוספת של 150/200% רק עם עבדתי על יום 8.5 שעות

בקיצור הייתי עולה על הטעיות שלי או שלהם לא משנה עם תלוש השכר שלי היה מובן אני עובד במוקד נסיעות לחול עם בונוסים מורכבים
והחישוב של השכר ממש קשה כל כך קשה שאפילו המנהלת מוקד שלי לא יודעת לענות לי לשאלות ותמיד אומרת שהיא תשלח על זה מייל

אני באמת מבקש עזרה אני דורש את הכסף שעבדתי עליו ממש קשה ולא הגיע לי מה ניתן לעשות

העם אפשר לשלם לחשב שכר חיצוני שיעזור לי יש המלצות ???

יש משהו לעשות במישור המשפטי

אני רק יציין שאני עובד בחברת ביטוח ולטיפשותי חשבתי שזה לא משהו שקיים בתאגידים גדולים ושאין בעיות כאילו

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: שעות נוספות ותלוש שכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה