ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
10/08/2014 15:36
עדי 10/08/2014 15:36
שלום רב, החל מינואר 2014 עבדתי בחברה לעבודות עפר השייכת לערבים. ניהלתי את המשרד ביד רמה והשקעתי את נישמתי בעבודה. לצערי, אם התחלת מבצע צוק איתן כאשר המצב המדיני הסלים התעצבן עליי אח של הבוס העובד בחברה בשל חשבונית זיכוי שלא הוצאתי מאחר והבקשה לא תאמה את הספרים הכספיים. אחיו של הבוס הגיע למשרד, זרק עליי את מסך המחשב ואיים עליי שאם לא אעזוב מיד את המשרד הוא "יישב עליי במאסר עולם". כל זאת בנוכחותו של הבוס שלי ועובדים נוספים. הם מיד הרחיקו אותו ממנו, נאלצתי להיות סגורה בחדרי כשעה וחצי עד שהוא עזב את המשרד. הבוס שלי ניגש אליי, התנצל, ושלח אותי לביתי להירגע והבטיח שתוך מס' ימים יסדר את העניין ואני אנוח מהסיטואציה בבית ואמשיך לקבל את כל מה שמגיע לי. מתוך פחד ורצון לסיים הכל על הצד הטוב ביותר לא הגשתי תלונה במשטרה על תקיפה ואיום ברצח. כעבור מס' ימים ב- 13/07/2014 שלח לי הבוס הודעת סמס בה כתב במפורש שאתחיל לחפש מקום עבודה חדש, הוא אינו רוצה למצוא את אחיו בכלא, ושהייתי ואשאר גדולה. עד היום לא קיבלתי מכתב פיטורין. אני אם חד הורית המגדלת 2 ילדים ואי קבלת מכתב הפיטורין מעכב אותי מלקבל את זכויותיי. כעת, התקשרתי מס' פעמים לבוס לבקש את משכורתי הבוס שלי אמר כי אין בכוונתו לשלם לי אותה שכן עבדתי רק יומיים בחודש יולי. בנוסף ציין כי "גילה" שאישתו נתנה לי הלוואה פרטית וכי הוא מתכוון לקזז לי את ההלוואה מהשכר שאמור להגיע לי. אציין כי את ההלוואה נתנה לי אישתו לצורך קניית רכב, כשלושה שבועות לפני הפיטורין ןסוכם כי תוריד לי אותה מהשכר החל מחודש אוגוסט קצת קצת. אין שום מסמך או אסמכתא בגין ההלוואה ו/או תנאי ההחזר. כמו כן, את הרכב הישן שלי העברתי על שם החברה בה עבדתי. אני אדם ישר ואין בכוונתי להכחיש כסף שקיבלתי על אף שאין שום אסמכתא המוכיחה זאת ועל אף שיש באפשרותי לטעון שהעברת הבעלות של רכבי על שם החברה הינה ההוכחה לתמורה שקיבלו. אך יחד עם זאת אין לי אפשרות שהבוס יקזז לי את מלוא שכרי. מה הדין של כל זה? האם הודעת פיטורין בסמס קבילה? האם בשל העובדה שעדיין לא הומצא לי מכתב פיטורין אני עדיין נחשבת לעובדת בחברה? שלא נדבר על זה שלא נעשה לי שימוע בכלל? וכל זה מבלי להתייחס לפיצוי המגיע לי כתוצאה מהאלימות הפיזית והנפשית אותה חויתי שם. אודה להתייחסות מלאה ורחבה. אין לי אפשרות לשכור שירותי עו"ד.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורין בסמס וכן אי תשלום שכר בטענה שמקוזזת ההלוואה מהשכר - פורום זכויות העובד ודיני עבודה