ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
04/08/2014 12:33
נור 04/08/2014 12:33
לפני חודש נתקלתי במודעה באינטרנט תוך כדי חיפוש עבודה במשרה לעבודה מהבית. הרעיון נשמע לי אחלה ומצוין והחלטתי לצלצל ולבדוק , ענתה לי בחורה בשם סופי , נשמעה נחמדה למדיי והסבירה לי על העבודה , השכר 30 שקל לשעה , ואין הגבלה של שעות - כמובן שכל השיחה התנהלה דרך הטלפון. מיד אחרי השיחה היא שלחה לי בתוכנת סקייפ את החוזה שעליי לחתום , למלא פרטי חשבון בנק- פרטים אישיים-טופס 101. ומה 15 ביולי התחלתי לעבוד במשך שבועיים , קמתי כל בוקר בשעה מסודרת לעבוד - סופי שלחה לי חומר לסקייפ שעלי להפיץ אותו באתרים שונים (משרות עבודה לפרסם) , כמובן שבסופו של כל יום מילאתי דו"ח שעות שהיא שלחה לי למלא. למרות כל זה החשדות בימים האחרונים לא הפסיקו לזרום לי. מאז ששלחתי לה את שעות העבודה היא הפסיקה לענות לי בסקייפ - היא לא מתחברת לשם , אני מנסה לצלצל מנתקים לי בפרצוף כבר כמה ימים , ואחרי זה שמים אותי בממתינה, ואז שעונים לי אומרים לי "רק רוסית , רק רוסית" ומתנקים לי בפרצוף ולא נותנים לי להשלים משפט אפילו , אני מרגיש שרימו אותי ושעבדתי לשווא... והפחד שלי שב-10 לחודש (בשבוע הבא) לא אקבל את הכסף שמגיע לי. את שם החברה לא מצאתי באינטרנט , יש רק עסק מורשה ואין כל כך פרטים על המקום. אין לי דרך להשיג אותם, ואני מרגיש כרגע הכי אבוד בעולם! כל הפרטים האישיים שלי נמצאים בידה ואין לי שום דרך לעשות עם זה משהו. היא פשוט מסננת אותי

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: עבודה מהבית - פורום זכויות העובד ודיני עבודה