פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: בעיה בדיני העבודה - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: בעיה בדיני העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
30/01/2019 10:53
שלום יוני

לא ניתן להוריד לך "קנס" בגובה 3 משכורות בכל מקרה... על פניו, אתה מתאר הרעה מוחשית בתנאי העבודה שלך, כזאת שתאפשר לך להתפטר בדין מפוטר אם אכן פני הדברים הנם כפי שאתה מתאר.

הקדם ופנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מול עורך דין.

בהצלחה
28/01/2019 12:14
שלום לכולם. חתמתי על חוזה הזוי בעבודה שאם אני עוזב לפני שנתיים אצטרך לשלם להם 3 משכורות מלאות פלוס 1000 שקל על קורס עבודה בגובה שעשיתי. אני עובד כבר שנה ושמונה חודשים ואני חייב להתפטר בקרוב. בחוזה רשום שהעבודה היא מ7 עד 5 כאשר הורידו לנו לפני חודש, חצי שעת עבודה ולא החתימו אותנו על הרעת תנאים. השאלה שלי היא כזאת: האם הם יכולים לקחת ממני כזה סכום? והאם מגיע לי פיצויים בגלל שאני מתפטר על הרעת תנאים?
30/01/2019 10:53
שלום יוני

לא ניתן להוריד לך "קנס" בגובה 3 משכורות בכל מקרה... על פניו, אתה מתאר הרעה מוחשית בתנאי העבודה שלך, כזאת שתאפשר לך להתפטר בדין מפוטר אם אכן פני הדברים הנם כפי שאתה מתאר.

הקדם ופנה לקבלת ייעוץ משפטי פרטני מול עורך דין.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: בעיה בדיני העבודה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!