פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא RE: התנהלות המעסיק מהצהרון - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
RE: התנהלות המעסיק מהצהרון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
03/01/2019 08:58
שלום מורי

לא ברור משאלתך כמה זמן את ואמך מועסקת באותו צהרון. על פניו, הליך הפיטורים אינו ממש תקין והייתי ממליץ לכן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי אם אתן רוצות לשקול פעולה משפטית, שאיני בטוח כי היא נחוצה במקרה המתואר.

בהצלחה
02/01/2019 17:31
שלום לכולם,

אימי ואני עבדנו בצהרון יחד.

המעסיק היה מאוד מרוצה מהעניין מלבד הפרט שאני סטודנטית שהוא ידע מראש.

לכן שעות ההגעה שלי היו שונות.

השבוע במהלך יום העבודה ללא הודעה מוקדמת קרא לי לשיחה שהסתבר כשימוע לפני פיטורים מבלי לזמן או ליידע מראש חשוב לציין שהוא לא נמצא בצהרון כמעט ויש לו מישהי שמחליפה אותו בזמן שגם לא התריע על שום בעיה או משהו בסגנון.

בסיכום השימוע הוחלט שאני ממשיכה לעבוד ואשתדל לעמוד בשעות שרשמתי לו שביכולתי להגיע ההודעה גם מצורפת כאן.

היום יומיים לאחר השימוע חייג אלי בשעה 10 בבוקר והחליט שמפטר אותי למרות שבשימוע סוכם אחרת האם זה חוקי ?
מה ניתן לעשות?

דבר נוסף הוא זימן גם את אימי לצורך שימוע באותו היום עקב איחורים חוזרים והיא הבטיחה שלא לאחר והוא כתב זאת גם בשימוע...

חייג אליה ב21:00 בערב אתמול ופיטר אותה וטען כי צריך לעשות סינון סיבה שלא קשורה בכלל לשימוע האם זה חוקי? מה ניתן לעשות?

אשמח לעזרה
03/01/2019 08:58
שלום מורי

לא ברור משאלתך כמה זמן את ואמך מועסקת באותו צהרון. על פניו, הליך הפיטורים אינו ממש תקין והייתי ממליץ לכן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי אם אתן רוצות לשקול פעולה משפטית, שאיני בטוח כי היא נחוצה במקרה המתואר.

בהצלחה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: RE: התנהלות המעסיק מהצהרון - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!