פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
שאלה בנושא המעסיק גרם להיתפתרות ולא שילם שום יום חופשה ועוד רוצה לתבוע את העובד - עורכי דין מובילים עונים לשאלות הגולשים בענייני עבודה...
המעסיק גרם להיתפתרות ולא שילם שום יום חופשה ועוד רוצה לתבוע את העובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/12/2018 19:36
שלום אני עבדתי טבח בבית מלון בערך 13 חודשים, בספטמבר לפני חגים היתי מרים הרבה בשר קפוע ונתפס לי הגב. בבוקר לא יכולתי לקום מהמיטה. כמובן הצקשרתי למנהל שלי וסיפרתי לו על המצב הבריוטי שלי. רק לאחר כמה ימים הלכתי לרופה. סיפור די ערוך (עד היום יש לי כהבי גב מעוד חזקים). בסוף ספטמבר התחלתי עוד איכשהו ללכת והגעתי למקום עבודה לבקש תופס עם תעונת עבודה, בכוח עדם דיברו איתי בכלל לא יפה אמרו לי שהם לא יתנו לי שום דבר זה היה יכול לכרות לי בבית או בדרך הביתה, בקיצור יאנו הם לא יודעים מה בהמת קרע לי באין לי שום אוכחה. הרופה שלי אמר לי שלא משנה מה הם חייבים לתת לי את התופס, בכל מקרה החלתתי לקחת תופס מחלה במקום בגלל שאף פעם לא הייתי במחלי לפני זה" והיו לי ימי מחלה בלי שימוש. הגשתי את המחלה למעשבי אניש, ואמרתי שאני לא יודע מתי אני יוכל לחזור לעבוד אני זז רק בגלל תרופות שאני מקבל ועדיין סובל מקהבים. המשתי עם תיפול בבריות שלי ללא חופש מחלה על חשבוני בבית. לא היה לי נעים לגשת למנהל שלי לכן היתי רק אונה לו ומשפר מה אולך איתי כשהוא היה מתקשר או שולך הודע בwhatsup . בסוף אוקטובר התקשרתי למנהל שלי אבל הוא היה בתיול מנהלים ולא הצלחנו לדבר, שלחתי לו הודעה שאני רוצה לחזור לעבוד אבל אני עדיין סובל ולא יוכל לערים הרבה. אחרי שהוא חזר מתיול קיבלי ממנו טלפון, הוא אמר לי להגיה למעשבי אנוש לשיכה. הגעתי לשם ומנהלת כוח אדם נתנה לי מחתב התפתרות, היא אמרה בגלל שלא היתי בקשר עם המנהל שלי הם מחשבים את זה שעזבתי בעצמי, אמרתי לה שלא עזבתי יש לי בעיות עם הגב אני בקושי זז, בכל מקרה היא התחילה לריב איתי ולהגיד דברים לא נעימים, החזרתי את הדברים, המנכ"ל חתם על המחתב וזהו. לאחר 10 בחודש לא קיבלתי שום כסף לחשבון (היה לי עדיין בערך 16 ימי חופשה שלא השתמשתי ) הגעתי למועצת פועלים, שם המרו לי שבגלל הזיבה ללא הודעה מוגדמת יכול ליות המלון השתמש בכסף שלי כקנס ושלכו אותי לדבר עם מעשבי אנוש בבית מלון והציו לי לעגיד שאני מוכן לעבוד חודש קדי שהשלמו לי כל משהם צריכים לשלם לי. הגעתי למלון ושם קיבעלתי יחס הכי מגעיל שרעיתי אי פעם, מנהלת כוח אדם אמרה לי שכהבי גב שלי לא מפריים לי ללכת לקנות אוכל ושאני עוד חייב להם כסף ועוד. והיא לא תתן לי לתת את הימי עבודה, יענו אני לא במערכת יותר. בסדר, אלכתי משם עצוב למה הם לקחו בערך 6000 שקל ממני. חשבתי בסדר לפחות אני לא שייך למקום המגעיל הזה יותר. היום 25.12.2018 קיבלתי מכתב מהמלון, אני בשוק, למה הם לא עוזבים אותי בשקת, גם ככה היחס היה מגעיל, גם ככחה הם גנבו ממני, עד ששכחתי מכל הבלגן הזה אני מקבל מכתב. הנך מתהקשת להגיע להסדיר את התשלום בדחיפות לפני נקיטת הליכים משפטיים. מה זה!!!!! למה הם לא עוזבים אותי בשקת!!!!!! אני כבר לא יודע מה לעשות, זה לא נורמלי בכלל!! מדובר על מלון סנטרל פארק באילת

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: המעסיק גרם להיתפתרות ולא שילם שום יום חופשה ועוד רוצה לתבוע את העובד - פורום זכויות העובד ודיני עבודה
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!