פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - שווה להתעסק עם המקרה הזה?
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/01/2019 10:22
בעל מסעדה שאני עובדת בה כבר שנתיים וחצי,החליט שאני לא עובדת במשמרות של האחמש במסעדה כי אנחנו לא מסתדרים. לא מסתדרים הכוונה שהאחמש מתנכל לי ואמר ככל הנראה לבעלי המסעדה ( קרובי משפחה) שאני לא עובדת כראוי ולא טובה למשמרת שזה רחוק מלהיות נכון.

כל זה בגלל שאני מאשימה אותו בכך שהוא פורט כסף לקופה מקופת הטיפים של המלצרים בלי לשאול ובלי לומר למלצר לפרוט לו או להיות לידו. דבר שלא קרה מעולם מאז שאני עובדת שם.. טיפים באשראי - אם לא עומדים ומנדנדים ומתעקשים שיוציא הוא אומר שהוציא ונתן למלצר. ואז שואלים את המלצר אם קיבל והמלצר אומר שלא והוא נתפס על שקר בנוגע לזה כבר מעל 3 פעמים בסיטואציות איתי. או שהוא "שוכח" או אומר אחר כך.

מתעדף עובדים לפי מי חברו ומי לא. במקרה של שיחרורים מהמשמרת ( כמובן שאם חברים שלו אז ימשוך את הזמן ואם עובדים שלא באהדתו כמובן ירדו מהר יותר מהמשמרת, עושה גם העדפות במטלות שקשורות למלצרים ועוד...

כבר כמה פעמים התלוננתי בפני מנהלת המסעדה על דברים שקורים ומפריעים שלא צריכים להתרחש ולא נעשה דבר.

יש לי וותק של שנתיים וחצי עם תלושי שכר והכל.

פוגעים לי במשמרות ונתנו לי משמרת אחת מתוך 2 - עובדת שם רק סופי שבוע ונותנת בין 2 ל3 משמרות בעיקר ו99 אחוז מהזמן נותנת 3 ומקבלת 3 . שאר המלצרים קיבלו 4 ומעלה...

הבעלים החליט שאקבל רק אחת כדי שלא אעבוד עם האחמש .

אמר לאחראית על המשמרות לומר לי שאם יש לי בעיה עם זה שקיבלתי משמרת אחת. להתקשר אליו. כמובן שהתקשרתי וכמובן שלא ענה ולא חזר אליי עד כה מיום שבת.

מעבר לכך שלחתי לו הודעה שקרא אותה וגם לא הגיב או ענה או חזר אליי.

יש לי עילה לקרוא למצב הזה הרעה בתנאים? פגיעה בפרנסה? יש לי משהו לעשות עם זה?

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!