פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
הוספת תגובה
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

הוספת תגובה ל - תשלום שעות נוספות
אבקש לקבל תגובות לאימייל שלי *

* (אנו לא עושים כל שימוש בכתובת הדוא"ל שלך ולעולם לא נשלח אליך דואר זבל)
תגובה ל:
מחבר
תאריך ושעה
22/10/2018 09:58
שלום רב לכולם

אני עובד חברת אבטחה (צו ההרחבה של ענף השמירה חל עליי).

מקום העבודה שלי מוגדר ככזה שעובד 5 ימים בשבוע (אף על פי שרובנו עובדים 6 ימים בשבוע).

אנחנו משולמים שעות נוספות לאחר 9 שעות. (9 רגילות והשאר נוספות לפי המדרגות הידועות..שעתיים ראשונות 25% יותר ומה שאח"כ 50%...).

ממה שראיתי באתר כל זכות, לא כל כך ברור לי הפער בין הברוטו לנטו. הנטו 8.6 שעות והברוטו 9. אני לא יודע מנין נובע הפער ובגלל זה אני שואל פה... לצורך זה אציין כמה עובדות - אנחנו משולמים גם בזמן ההפסקות שלנו כאילו היו עבודה לכל דבר כי גם בזמן ההפסקות שלנו לעיתים יש אירועי חירום שמצריכים מאיתנו להישאר דרוכים וכל רגע אנו עלולים להיות מוקפצים אז מכאן ההיגיון שאנחנו משולמים בזמן ההפסקות שלנו (וגם בזמן הפסקת האוכל).

ההיגיון אומר זה שאם משלמים לנו שעות נוספות רק לאחר 9 שעות רגילות, אזי הם גם לא אמורים לשלם לנו בגין ההפסקה הזאת מלכתחילה אבל אנחנו כן משולמים על ה24 דקות הללו (0.4 שעות-הפער בין הברוטו לנטו) כך שמכאן הדבר הלא ברור.

בהינתן הדברים שציינתי, אנחנו אמורים לקבל שעות נוספות לאחר 9 שעות רגילות או 8.6 רגילות?

מדובר בהרבה מאוד כסף להרבה עובדים ולכן אשמח לתשובה מגורם מקצועי שכן מכיר את הפינות בתחום
תודה רבה!

פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!