פורטל זכויות העובדים צ'אט לייעוץ משפטי בווטסאפ
עורכי דין מנוסים בדיני עבודה מנהלים את הפורום הגדול בישראל לזכויות עובדים ודיני עבודה...
פורום זכויות עובדים ודיני עבודה Work Rights | עמוד 229
x

ייעוץ אישי בצ'אט בוט המתקדם שלנו
כלים לחיפוש עבודה

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

דרגו אותנו:
| דירוגך () בוצע בהצלחה
 (375) דירוגים | דירוג ממוצע (5)
5 stars - based on 375 reviews

נושא
מחבר
תאריך ושעה

מוטי
15/01/2019 11:12
שלום
הסיפור כזה.
מעסיק לא שילם שכר, לא תלושים, לא חוזה.
הוגשה תביעה שבסוף אחרי כל המסירות ניתן פס"ד בהעדר הגנה. עכשיו ב10 ימים שקיבל להגיב הוציא מכתב לבהמ"ש שהוא בפשיטת רגל כמה חודשים לפני הגשת התביעה ומבקש למחוק את הבעלים מהתביעה. ואילו החברה (תבעתי את החברה ואת הבעלים) בהליכי פשיטת רגל, יש לי שבועים להגיב.

יש מה לעשות?

בהמ"ש פסק לזכותי סכום של מעל 31000₪
עורך דין
16/01/2019 14:47
שלום מוטי

יש להגיש תביעת חוב לכונס הנכסים שמונה לחברה - מוטב לשכור עורך דין לצורך כך.

בהצלחה
מיכאל
15/01/2019 11:10
שאלה מסקרנת,
חמי עובד בתור דפס בבית דפוס

לפני מספר ימים קיבל מכתב מחברת מגדל (ביטוח מנהלים)
כי המעסיק אינו העביר להם כספים מספר חודשים.

למחרת התברר שרוב העובדים קיבלו מכתב זהה.

הבעלים (בעל הבית)
חולה ולא הגיע לעבודה.

כטיעון נגד הוא טען שמברר את הנושא,

מה קורה כאן?
ומה אפשר לעשות?
היות ומהתלוש מנוכה החלק של הביטוח מנהלים.
עורך דין
16/01/2019 14:46
שלום מיכאל

יש לפנות אל המעסיק בכתב בלבד ולדרוש ממנו להפקיד מיידית את כל התשלומים החסרים. אם לא יעשה כן, יש לפנות לעורך דין שיטפל במיצוי הזכויות של העובדים.

בהצלחה
מאי
15/01/2019 11:10
היי אשמח לעזרה וקבלת ייעוץ משפטי מעורך דין מטעמכם.

אני 7 חודשים אחרי לידה של תאומים.

לפני ההריון עבדתי במקום שעובד במשמרות של בוקר/ערב (עד 22:00 ויותר בלילה).

בשיחה עם המנהלת צויין בפניי שאם ארצה לחזור לעבודה זה יהיה משמרות ערב משהו שכמובן לא יכול להתאים לי כי בעלי נכה ולא יכול לטפל בילדים, מהסיבה הזאת אני מתכננת להתפטר לצורך טיפול בילד.

השאלה היא

א. האם זה חוקי לבקש ממני לעבוד רק משמרות ערב (אין משרת אם במקום אבל הייתי עובדת הרבה משמרות בוקר לפניי)?

וב. האם למרות זאת אצטרך לחכות 90 יום לחתום אבטלה? או שזה נחשב גם סיבה מוצדקת ואוכל לחתום ישר?

תודה לעוזרים
עורך דין
16/01/2019 14:45
שלום מאי

החוק מחייב את המעסיק לקלוט אותך לעבודה לאחר חופשת לידה באותה מסגרת משרה ובאותם תנאים כמו שהועסקת בהם בטרם צאתך לחופשת הלידה.

תמיד אפשר לנסות ולקצר / לבטל את 90 ימי ההמתנה לדמי אבטלה.

בהצלחה
אחינעם
15/01/2019 11:05
התחלתי לעבוד לאחרונה בחברה קטנה. המעסיק רוצה שאחתום על הסכם קנס עזיבה, שאם אני עוזבת בתוך שנה אני משלמת סכום כסף משמעותי. בנוסף סיכמנו שבשלושת החודשים הראשונים השכר יהיה נמוך יחסית ואח''כ נערוך דיון שכר.

הבעיה היא שאם אני לא אהיה מרוצה מההעלאה שהוא ירצה לתת בתום שלושה חודשים, לא ממש תהיה לי את האופציה לעזוב ואני אאלץ לקבל כל משכורת שהוא יקבע.

באיזה אופן אתם ממליצים לי להתנות את ההסכם ככה שאני לא אכנס למצב הזה?
תודה.
עורך דין
16/01/2019 14:41
שלום אחינעם

אין שום סיבה לחתום על סעיף כזה. מחקי את הסעיף מהחוזה ונהלי משא ומתן מול המעסיק בנושא.

בהצלחה
יאנה
16/01/2019 13:56
שלום, אשמח לקבל תשובה לגבי תשלום דמי מחלה.
חופש מחלה הועבר למעסיק בזמן ולמרות זאת דמי המחלה לא חושבו ולא נכנסו לחישוב המשכורת.
לטענת המעסיק כיוון שכל חישובי השכר כבר נסגרו החודש, רק בחודש הבא יתקבלו דמי המחלה.
האם תקין? ומה ניתן לעשות על מנת לקבל את הכסף הזה עוד החודש?
יצחק
16/01/2019 13:54
שלום
קיבלתי זימון לשימוע בהודעת וואצאפ ביום חמישי, שימוע בראשון בערב.
בראשון בבוקר הוקדם השימוע ל10:00, שוב בהודעת וואצאפ.
עדיין לא קיבלתי את תוצאות השימוע, כנראה אקבל את התשובה אחרי שבועיים לפחות מהשימוע.
התנהלות תקינה של החברה?
עילה לתביעה?
תודה
אפרת
16/01/2019 13:51
אני עובדת כמלצרית במסעדה, ההסכם בינינו בתחילת העבודה היה שאקבל 32 שח לשעה, אם עברתי עם הטיפים הוא לא משלם על היום הזה אך אם לא עברתי הוא משלים לי. עכשיו במשכורת הראשונה לעבודתי הבנתי שהוא לא משלם נסיעות. כשדיברתי איתו ואמרתי לו שעל פי חוק הוא חייב לשלם נסיעות אמר שיוריד לי את השכר למינימום וממה שנשאר יפריש לנסיעות. האם זה חוקי? מה באפשרותי לעשות? אציין שחופשי חודשי לעבודה עולה 400 שקל וכל מקום עבודה אחר שילם לי על נסיעות כחוק.
מלכה
16/01/2019 13:48
החל"ד שלי הסתיימה ב28.12.18
למקום העבודה הזה בוודאות לא אחזור. משכורת לא משתלמת כדי לצאת מהבית ולשים 3 קטנות במעון + ילד בגן מועצה.

מה היתרונות/חסרונות להתפטר עכשיו ממש, או לחכות עוד קצת ולהתפטר.. - התלבטות בגלל הוותק. ביולי יהיה לי וותק של 3 שנים. אם זה יתן לי משהו לחכות עם ההתפטרות...

והאם יש איזה שלב שהעבודה יכולה לפטר אותי וכך אאבד את זכויותיי?
שירן
16/01/2019 09:47
היי

אני חיילת ועבדתי בעבודה שלושה חודשים חצי משרה, התפטרתי יומיים לפני משמרת, הוחזר לי ימי חופש לפי חצי משרה ונקנסתי על 3 ימי עבודה מלאים לפי משרה מלאה על אי התרעה מוקדמת, זה חוקי?

אם לפי שלושה חודשי עבודה של משרה מלאה אני אמורה להודיע על יום בחודש אני לפי חצי משרה אני לא אמורה להודיע יום וחצי לפני כמו איך שמחשבים לי גם ימי עבודה על חצי משרה? כביכול חצי יום על חודש?

כל זה למרות שניסיתי להגיע עם המנהלת להסדר ולא הברזתי ממשמרת , היו לי שני משמרות באותו שבוע וביקשתי להגיע לאחת ולשמחה אם אפשרי לעשות משהו כי הייתה לי התלמדות, היא אמרה שתעדכן אותי ולא עדכנה ושקיבלתי את התלוש ראיתי, בנוסף גם ישלי יום עבודה מחודש ינואר זה אומר שזה גם לא החודש האחרון שעבדתי זה אפשרי לקזז לי ככה אחרי שאני אמורה לקבל עוד משכורת?
רחל
16/01/2019 09:45
שלום,
החברה בה אני מועסקת הודיעה לנו כי הם מפסיקים את עבודתנו בפברואר הקרוב וכי המוקד עומד להיסגר עקב כך שהמכרז שלה מול החברה לה אנו נותנים שירותים עומד להסתיים.
היות ולא ידעו אם יזכו בשנית במכרז או לא במעמד ריאיון העבודה ולאחר ההעסקה - לא שיקפו זאת.
בהתאם לכך החתימו אותי על חוזה עם סעיף התחייבות לחצי שנה.

היות והם אלו שלא יכולים לעמוד בהתחייבות של ההעסקה שלי למשך חצי שנה (הותק שלי עומד על 3 וחצי חודשים בערך )
הם משאירים אותי במצב בעייתי, היות ובמידה ואני מוצאת עבודה ואני עוזבת הם ייגבו ממני את הקנס על סעיף ההתחייבות

האם הם יכולים לעשות את זה?
בתאל
16/01/2019 09:44
שלום,

אני עובדת שכירה קצת מעל חודש בפעוטון קיבוצי.

לפני שבוע אושפזתי בבית חולים בעקבות מחלה ונתנו לי חופש מחלה עד אתמול. היום האחראית על הגן ביטלה לי משמרת וביקשה ממני להגיע לשיחה ובשיחה פיטרה אותי. ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת של יום אחד על פי החוק.

בפיטורים היא לא נתנה לי סיבה מספקת לכך שמפטרים אותי( ללא בעיות משמעת, ללא איחורים, לא עשתה לי אפילו שיחת אזהרה אחת לפני המחלה) האם חוקי בגלל שאני עובדת רק חודש לפטר בעקבות מחלה?
אנסטסיה
16/01/2019 09:19
שלום

אני בתור חד הורית מקבלת הבטחת הכנסה
החודש הזה הם לא שילמו לי כי הגשתי את תלוש המשכורת ב10 לחודש. הלכתי לפקידה בסניף והיא אמרה שתוך כמה ימים תכנס הקצבה והם מתנצלים על העיכוב. יחד עם זאת אני עדיין לא רואה שזכאות שלי מחודשת.

התקשרתי לביטוח לאומי והם אמרו שתבעיה כזאת לוקחת שבועיים לפחות.ואני בינתיים בלי כסף בכלל.

אני מיואשת לגמרי מהם. מה עושים במצב כזה ולמה הפקידה בסניף אמרה משהו אחר לגמרי?
יאירה
16/01/2019 09:14
שלום, אני עובדת במקום עבודה מסויים שבו החוזה נכנס תחת הקטגוריה שעתי מהסיבה שזה לילה קבוע בשבוע שבו אני עובדת וקבלתי תאריכים מראש שבהם הלילות לא יתקיימו ובהם בהתאמה לא אקבל תשלום, ככה לגבי חופשות ידועות מראש וכולי. הודיעו לי עכשיו שלא אעבוד מחר בעקבות השלג, זה תאריך שלא מצויין ברשימה שקיבלתי מראש. מה נוהל התשלום? הייתי קובעת עבודה אחרת בזמן הזה אם הייתי יודעת
מאיה
16/01/2019 09:14
ארגון שמשלב בתוכו סקטור מקצועי מסויים, לכאורה כחלק אינטגרלי מעובדי הארגון, אך הסקטור הספציפי הזה מקבל שכר כנגד הוצאת חשבונית (עצמאי) מגוף פרטי המקבל שירות מאותו ארגון.
עובדי הסקטור עובדים בשעות הפעילות של הארגון, על פי תנאיו, מחתימים שעון נוכחות, אינם יכולים לעבוד בימים בהם הארגון בחופשה, משתתפים בתורנויות של הארגון, מחוייבים להגיע לפעילויות מחוץ לשעות העבודה וכו'.. ככל השכירים בארגון.

האם מצב זה הוא חוקי או שמא במצב כזה יש חובה להעסיק את העובד כשכיר ולאפשר לו לקבל את כל הזכויות הסוציאליות בהתאם?
יהוחי
16/01/2019 09:13
שלום,

מעסיק שהעובדת הפסיקה לעבוד אצלו לפני כמה חודשים, אך כעת גילתה שהוא העביר לחשבונה סכום כסף כל חודש - בטעות.

לאחר שיחה עם המעסיק הכסף יוחזר, אך יש חשש שעקב חוסר סדר כסף ימשיך להיכנס בחודשים הבאים.

האם לאחר הפניה למעסיק - במקרה שיעברו עוד כספים, חובה על העובדת להחזיר?
קבוצת עובדים
16/01/2019 09:13
אנחנו צוות כ 7 אנשים שלא הפרישו לי פנסיה במשך תקופה של 8 חודשים בערך אחרי זה הפרישו לנו פנסיה ולקחו לנו במכה אחת סביבות ה 1800 שקל מהעובר ושב לפנסיה יש לי 2 שאלות

1-האם זה חוקי לקחת הכל במכה לטובת הפנסיה מהעובר ושב?

2-אני רוצה להגיש תביעה על הזמן שלא שילמו לי פנסיה אבל רק כשאמצא עבודה אחרת יותר טובה [כרגע אני פה] השאלה היא גם אחרי שאני עוזב אני יכול לתבוע נכון?

תודה לעונים.
סהר
16/01/2019 08:58
שלום, אשמח לדעת. אני רוצה להתפטר חודש לפני סוף חופשת הלידה בטענה שאני רוצה להישאר לטפל בילדה. אני עובדת 3 שנים במקום העבודה ורציתי לדעת אם אצטרך להגיע למשרד. נראה לי הגיוני שלא כי המטרה היא להישאר לטפל בילדה. אז האם אצטרך להגיע למשרד או שאם אני מתפטרת לפני סוף חופשת הלידה ההודעה המוקדמת נכנסת בחופשה?

תודה
צחי
15/01/2019 15:36
העסקתי מישהו למשרת מכירות תחת חשבונית ולא כעובד.
דרישות התפקיד היו ניסיון במכירות והגיע אלי בחור בגיל 40 בערך עם ניסיון והמלצות מאד חיוביות, יותר בתחום היעוץ השיווקי, אבל הבחור מאד הרשים אותי בכמה פגישות שהיו לנו לפני שהתחלתי את העבודה איתו והביע נכונות לעבוד קשה עקב כמה בעיות רפואיות שהובילו אותו לבור תקציבי קל.
העבודה היא מהבית על מחשב במערכת ניהול לקוחות שלי ואני גם סיפקתי לו מכשיר טלפון עם קו שלי לקבלת השיחות. כמובן שהיו שתי פגישות הכשרה גם על המוצרים וגם על המערכת ובנוסף סופק לאיש המכירות כל התפריטים/מוצרים למכירה, שעות רבות של שיחות מוקלטות עם לקוחות, מסמכי הדרכה על המערכת ומסמך התאמת צרכי לקוח למוצר.

לאחר כחודש בעבודה הבנתי שהעובד בטלן, לא משקיע זמן ללמוד את החומר, שולח הצעות מחיר שגויות, מתחיל לעבוד בשעות מאוחרות ובקיצור מזלזל ולא רציני בכלל.
כמובן שבמהלך כל החודש אני מדבר איתו, מתקן איתו את הטעויות ושואל אם צריך עזרה, הסברים וכדומה שלרוב וחוץ מכה שאלות טכניות העובד טוען שאין בעיה.
משום שהעבודה היא מביתו הובהר לעובד שהוא צריך לשלוח הודעה בכל יום כשהוא מתחיל לעבוד ולעדכן באופן יומיומי טבלת שעות עבודה כדי שאוכל לעקוב אחרי השעות ולראות אם יש היגיון לפי ההספד.

הבחור לא שלח הודעה אפילו לא פעם אחת גם אחרי מספר פעמים שביקשתי וגם לא עדכן באופן יומיומי קבוע את טבלת שעות הנוכחות.

עם סיום העסקתו הוא הבהיר לי שלא יחזיר לי את מכשיר הטלפון שלי עד שלא אשלם לו את השכר על חודש דצמבר כשאת שעות העבודה העלה רק בתחילת ינואר. ביקשתי חשבונית מס, הוא שלח חשבונית עסקה, ביקשתי שוב חשבונית מס וקיבלתי אחת.

לפני העברת התשלום ביצעתי בדיקה השוואתית בין שעות הפעילות וההתחברותשלו למערכת לבין השעות המדווחות שלו ומצאתי סטייה משמעותית כמעט בכל ביום. דיווח שהתחיל לעבוד ב 9 ובפועל התחבר רק ב 1300, ציין שעבד 3 שעות אך הפעילות מציגה עבודה של שעה ועוד...
ניסיתי ליצור איתו קשר לבירור מספר פעמים בטלפון ובהודעות אך הוא לא עונה. דיברתי עם אישתו בטלפון וביקשתי שיחזור אלי וזה גם לא קרה.

מה עליי לעשות? האם לתבוע אותו על רשלנות ורמאות? האם לשלם לו מה שאני חושב? מה אני עושה עם הטלפון שאצלו בו גישה למייל , לטלפונים של לקוחות ובכלל היו בידיו חומרים שיכל להעביר למתחרים, בלי לדבר בכלל על זה שלא ביצע ולו מכירה אחת במהלך התקופה מה שגרם לנזק כלכלי.

תודה מראש
מיכל
15/01/2019 14:46
שלום רב,
התפטרתי מממקום עבוגתי בו הייתי שכירה
לאחר 90 יום התחלתי לקבל אבטלה.
כיון שפתחתי תיק עוסק פטור מקזזים לי את ההכנסות מדמי האבטלה המגיעים לי.

השאלה שלי, מה קורה אם כעת המעסיק שלי שולח לי תלוש במעמד הפרשים.(כולל תיקון טופס 161)
האם הסכום הזה יחשב לי כהכנסה שתפגע בזכות האבטלה שלי באותו חודש שבץהוא הןפק( דצמבר)
או שכיון שהוא משולם ומדווח על חודשים קןדמים, הוא לא לא יפגע בזכותי לאבטלה באותו חודש.
משה
15/01/2019 13:59
אשתי הגישה עת מסמכי התביעה לדמירת הריון אך ביטוח לאומי דחה את תביעתה כיוון שמועב הביקורת האחרונה טרם תחילת מועד תקופת הביטוח הלאומי היה גבוהה מ 7 ימים.

על מסמכי התביעה של ביטוח לאומי זה כלל לא מופיע.
והרופא לא שמע מעולם על דרישה זו.

האם אכן קיימת דרישה כזו בחוק?
ואם כן היכן

לעזרתכם בנושא אודה
עומר
15/01/2019 13:31
שלום, אני עובדת במשרה מלאה. יצאתי לחופשת לידה עם וותק של פחות משנה (עבדתי בחברה 10 חודשים ביום הלידה) והארכתי אותה לחצי שנה. כמה זמן מגיע לי ע"פ החוק שעת הנקה?
תודה
ש.א
15/01/2019 09:07
רציתי לשתף מהלב
אתמול קראו לי לשיחת נזיפה שאני הולכת לשאוב במקרה יצא לי פעמיים לשאוב במשמרת. במשמרת הייתה רגועה אז הרשתי לעצמי.בשיחה אמרו לי אם שאני צריכה להחליט אם אני חוזרת לעבוד או שאני ממשיכה להניק ולהיות בבית במילים האלה ממש. אז קמתי מול המנהלים ואמרתי סליחה ! מגיע לי כחוק שעת הנקה לשאיבת חלב! זה הזכות שלי אני לא מוותרת עליה . אני לוקחת חצי שעה בסהכ וזה מאד חשוב לי. זה המזון היחיד שהתינוקת שלי אוכלת. אני לא מוכנה לוותר על השאיבה!
שתיקה רועמת בחדר של המנהלת.
שתיקה כהסכמה? טוב שעמדתי על הזכויות שלי?
חבל שהגישה כלפי נשים בשוק העבודה כל כך לא מחבקת.
אציין שעובדת כאחות בביח במחלקה עמוסה.
שקמה
15/01/2019 08:28
שלום.
רציתי לדעת האם כל מעסיק מחוייב לשלם שעות נוספות כשעוברים את סף 42 השעות השבועיות?
במקום העבודה שלי, בגוף גדול ומוכר, נהוג לעבוד 4-5 משמרות בשבוע של כ-8 שעות במשמרת.
יוצא שלצורך מילוי מקום גם עובדים 6 משמרות ומגיעים ליותר מ 42 שעות שבועיות.
המעסיק שלי לא משלם על זה תוספת וטוען שהוא משלם שעות נוספות פר יום ולא לפי שבוע.
אציין למקרה שזה משנה משהו שמקום עבודתי פועל במתכונת של 24/7.
תודה מראש
אבי ישראל
14/01/2019 23:41
כמה שעות הריון מגיעות לי ע"פ חוק אם חתמתי חוזה כשאני בהריון?
אביטל
14/01/2019 21:50
שלום(-: אני עובדת כשכירה ב75% משרה במשכורת של בערך 7500 בנטו. התחלתי עכשיו עבודה חדשה במקביל עם משכורת של 3000-אני מנסה להבין-האם עדיף לי להגיש חשבונית (של עוסק פטור) או לקבל תלוש? מה מהכסף ירד לי בכל אופציה שכזו ומה רצוי יותר.ומה זה דורש ממני במידה וזה נכנס בתלוש?
מוריה
14/01/2019 15:31
צהריים טובים,
צריכה יעוץ בדיני עבודה.
בחודש נובמבר ילדתי ויצאתי לחופשת לידה, כאשר השלמתי 10 חודשי עבודה אצל המעסיק. חשוב לציין שאני במשרת סטודנט (120 שעות חודשיות).
באמצע פברואר אני עתידה לחזור לעבודה אבל אני מעוניינת להאריך את חופשת הלידה ב-3 חודשים נוספים- האם המעסיק מחויב לאשר את הארכת חופשת הלידה או שזה תלוי בוותק שלי ובהיקף המשרה?

תודה מראש
נאדין
14/01/2019 15:23
התפטרתי לאחר חופשת לידה, וכרגע מנסה לעבוד מהבית. אני יודעת שתקופת החתמה בלשכת התעסוקה נשמרת לי ל 12 חודשים , השאלה שלי, במידה ואפסיק לעבוד מהבית לאחר תקופה קצרה, האם זה משפיע לי על הסכום שאני אמורה לקבל בדמי אבטלה מהמעסיק הקודם?

תודה על העזרה
אלון
13/01/2019 16:35
היי,

האם ניתן להגיש איזשהו הליך מזורז בבית משפט לענייני עבודה כנגד מעסיק שעוד לא שילם משכורת החודש( איחור של 4 ימים כרגע) אך כתב בהודעות טקסט שלא הולך לשלם החודש בכלל בגלל קושי כלכלי ?

כמו כן במידה והעבודה נעשתה כשליח של מסעדה דרך חברת שליחויות האם ניתן לתבוע גם את בית העסק או לדרוש תשלם ישיר מהם? זאת אומרת שיעקפו את חברת השליחויות שלא משלמת וישלמו לו משכורת?
עורך דין
14/01/2019 15:09
שלום אלון

ההליך הראוי הנו פניה לבית הדין לעבודה בתביעה לתשלום שכר עבודה ולצערך, אין המדובר בהליך מזורז.

בהצלחה
דניאל
13/01/2019 15:51
עזרה בדיני עבודה.

אני בדרך כלל מקבלת משכורת כל 10 והמשכורת האחרונה של חודש דצמבר לא נכנסה לי התקשרתי היום להנהלת חשבונות לבדוק מה עם המשכורת והבחורה שמדברת איתי אומרת שלא דיווחו שעבדתי.

ממתי זה ייחשב כהלנת שכר? מה אני עושה במקרה כזה? איך מתנהלים במצב לא גיוני לפי חוקי העבודה עכשיו?
עורך דין
14/01/2019 15:08
שלום דניאל

המדובר במקרה זה על הלנת שכ רוזכותך המלאה להגיש תביעה לתשלום שכר עבודה בבית הדין לעבודה.

בהצלחה
קרן
13/01/2019 15:48
שלום שאלה בנושא דיני עבודה.

שואלת בשביל חברה קיבלה היום מכתב פיטורין מ המעסיק אחרי עבודה של שנה וחודש.

לפני כחודש זומנה לשיחת שימוע שבמסגרת שיחה זו הודיע על היותה בהריון בשבוע 6.

בעקבות השימוע יום למחרת לא הרגישה טוב הגיעה למיון בעקבות דימום.

ולאחר מספר ימים נמסר על הפלה טבעית.

האם יש עילה לתביעת המעסיק ?

תודה למשיבים
עורך דין
14/01/2019 15:07
שלום קרן

לא ברור משאלתך האם העובדת פוטרה או לא פוטרה ומה היו הסיבות לפיטוריה אם אכן פוטרה. נסי להרחיב.

בהצלחה

: עבור אל עמוד
פורטל זכויות העובדים © המידע באתר ניתן באופן תיאורטי ואינו מהווה תחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין מנוסה!