הי שלום אני יכולה לקבל עצה לגבי מיקרה שקרה לי בעבודה ...
אני תלמידה ביב ויש לי בחצי שנה האחרונה בעיות בגב . אז יש לי הרבה בדיקות אצל הרופא . הבעיה היחידה שאני לא יודעת מתי הרופא יכול וזה בדיקות שהוא מזמין אותי ברגע שיש לו אפשרות .כי יש לי דחיפות גדולה בבגלל הכאבים. יוצא ככה שבחודש האחרון ביטלתי שתי
משמרות עם הודעה של כמה ימים לפני
וגם השבוע יצא ככה שאני הייתי צריכה לבטל משמרת
המנהלת כתבה לי ככה
"סטפני אי אפשר שכל שבוע את תנחיתי עובדה כזו . אי אפשר כל פעם לגרום לכולם לרקוד לפי החליל שלך . פתחת משמרת תגיעי . אם את לא מגיעה או מוצאת מחליף מבחינתי את התפטרת . זה ממש חוסר אחריות וחוסר מקצועיות וזה כל שבוע אותו סיפור"
לפעמים אני לא מקבלת משמרות ולא מתחשבים בי בגלל הבעיות בגב ועדיין יש אחראי משמרת שאומרים לי להכין דברים כבדים אף על פי שאסור לי . אמרתי למנהלת ושאלתי אם היא צריכה מהרופא דף עם דברים שאני יכולה ולא יכולה לעשות היא אמרה שאין צורך. לרוב גם אני לא מקבלת משמרות .
גם כאשר
עובדים אחרים מחליפים משמרת היא בסדר עם זה ולא עושה בעיות .
שאלתי את כל העובדים עם הם יכולים ויש לנו בנוסף אלי עוד שלושה ומתלמדת שנכנסה השבוע .
אחד מהעובדים בחול אחד עובד איתי במשמרת השני לא יכול .
והעובד לא יכול לעבוד עם המלמדת החדשה.
בנוסף לך משחקים לי עם המשכורת מורידים לי שעות או ארוחות ואני צריכה כל חודש מחדש לדווח ולהילחם על זה
נוסף על כך לא קיבלתי את ימי החופש שלי כאשר העבירו אותי מהמנהל הישן למנהל החדש ואני מנסה לקבל כבר יותר מעל שנה ומורחים אותי תמיד בתשובה של זה בבדיקה יחזרו אליך ...