ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
18/01/2019 11:45
אנטולי דרגן 18/01/2019 11:45
לכבוד ג.א. נ אנטולי דרגן
ת.ז. 313667438
דרך צרפת 44\5
חיפה 3543713

כשה מצאתי כתבה זה היתי מאוד מרוצה. לא רק בגלל שיש כן כמה מילים שבדיוק עונים לי לבעיה כמעת בכל מקום עבודה:
"החריקות התחילו כאשר הבחנת בתלוש השחר שלך שהמעשיק לא משלם נסיעות...."
יפה!
זה אצלי קרא לא פעם ולא פעמיים.
אבל כבר עבר יותר מי 7 שנים?
עבדתי באותו חברת אבטחה "כפיר" אשר היה נרכשה על ידי "ISS", שהייתה נקנה אל ידי "T&M".
פניות -בקשות שלי חוזרות ונשנות לשלם דמי נסיות לפי חוק בימים שלא היה תחבורה ציבורית ואני הייתי חייב להגיע לעבוד כשה ההיא נשארו בלי תשובה.
ובמקרה בכתבה שלכם במקום אחד כמעת קפצתי מי ה כיסה: "הסכמה להאריך את הקרדיט למעסיק אך ללא הועיל"
ואחר כך – בלב מצב -למה אתא לא הלכתה לבית משפת, לעורך דין?
אתם, מי שכתב עונה בדיוק:
"בפניך כעובד עומדת הברירה , לתבוע את המעביד שעבר לכאורה על החוק והרע את התנאים שלך ועל ידי כך להביא לסייום את יחיסי עובד מעביד או לחילופין, לוותר על זכותך שנגזלה, כדי לשמור על מקום עבודתך בהיותך מפרנס יחיד של משפתך"!!!
במצב שלי גם חייב להוסיף שאני די מבוגר -יותר מי 60....ולמצאו עבודה בגיל כזה לא פשות.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מכמאות ותקופת התישנות הגשת תביעה בקשר דמי נסיעות בימים שלא היה תחבורה ציבורית - פורום זכויות העובד ודיני עבודה