ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
07/01/2019 15:21
לנה 07/01/2019 15:21
הי
אני בשמירת הריון מתחילת נובמבר ביטוח לאומי קיבל ממני את כל הטפסים הרלוונטיים הכל
ב9/12 !
מאד ברור מה יש לי בעיה מלפני ההריון שמאובחנת מזה מספר שנים, שמסכנת אותי בעקבות ההריון וגורמת לי לסבל ככל שההריון מתקדם עבדתי עד שבוע 23 שאז בעצם החלה החמרה והאורתופד אמר שלעבודה אני לא חוזרת , בהריונות קודמים בכלל לא עבדתי בגלל זה,
ופתאום ב19/12 הופיעה דרישה לטפסים נוספים לצורך החלטה המתנתי שייצא מכתב חפרתי להם להבין מה עליי להביא וכמובן שלא הוציאו אף מכתב לא באתר ולא אליי לבית וגם לא לרופא נשים פשוט חירטטו אותי הכל ברור מאד וזה נסיון להתיש כנראה , אז ב30/12 הגעתי פיזית לסניף עם טפסים נוספים מביקורים נוספים מרופאת הנשים והאורתופד שחלה החמרה וגם תיעוד לתור לניתוח שעברתי ב1/1/19 בגלל משהו אחר,
כרגע אני בהתאוששות מהניתוח ואין לי אפשרות להגיע לסניף פיזית , מה אני יכולה עוד לעשות?הם חצופים , עד כה לא ניתנה תשובה מהרופא שלהם למרות שהפקידה הבטיחה לזרז ופיקססה הכל במיידי גם רשמתי הצהרה בכתב יד שאני מבקשת מהרופא לאשר והשארתי להם פנייה באתר הבוקר,
אני עוד חודש וחצי כבר צריכה ללדת בעה!
אין איזושהי דרך להפעיל עוד לחץ שיזיזו את עצמם?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: מרגיז. מה עושה? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה